Apelul unei musulmane către demolatorii simbolurilor creștine: dacă aud ‘Tatăl Nostru’, rugăciune pe care o știu de mică, nu mă trec sudori reci

nativity-islam
Dorința Occidentului de a anula sărbătoarea Nașterii Domnului a devenit tot mai evidentă în ultimii ani, după ce magazine, instituții sau firme celebre au scos din vocabular cuvântul Crăciun. Și l-au înlocuit cu termenul non ofensator „sărbători de iarnă”. Demersul, care tinde să ia amploare, a fost justificat prin faptul că, bradul, Crăciunul și toate simbolurile legate de această mare sărbătoare creștină îi ofensează pe cei de altă religie. În special pe musulmani.
Remona Aly, de origine musulmană, scrie, într-un editorial  publicat de The Guardian, intitulat „Nu anulați Crăciunul în numele meu”, că „încercarea de a se evita ofensarea sensibilității altor religii, anulând tradițiile de Crăciun nu face decât să alimenteze falsul mit al intoleranței islamice”.
„Paranoia privind ofensarea altor sensibilități religioase, paradoxal, are afecte contrare celor sperate”, scrie Aly, ziaristă britanică de religie musulmană, citând cazul unei știri din presa suedeză, în care se spune că au fost interzise decorațiunile de Crăciun, în public, pentru a nu-i ofensa pe musulmani.
„Trecând cu vederea unele bune intenții ale patronilor care decid așa ceva, temerile lor sfârșesc prin a afecta chiar acele minorități pe care nu doresc să le ofenseze”, continuă jurnalista  britanică. „Serios, pentru mine nu este o problemă. Dacă cineva pronunță cuvântul ‘Brad de Crăciun’, religia mea nu este deloc deranjată. Dacă aud ‘Tatăl Nostru’, rugăciune pe care o am in minte încă de când eram copil, nu mă trec sudori reci. Și vă mai dezvălui un alt secret nebunesc: multor persoane care nu sunt creștine Crăciunul le place la nebunie”.
CONTINUARE – http://www.activenews.ro/externe/Apelul-unei-musulmane

4 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  dec. 05, 2016 @ 23:10:58

  Domnul sa ne daruiasca puterea de a promova principiile biblice!

 2. octavpelin
  dec. 06, 2016 @ 02:54:22

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. thetrouth
  dec. 06, 2016 @ 10:15:56

  Nu mai e un secret faptul ca musulmanii sunt folositi ca pretext pentru a lovi in valorile crestne . Papusarii lumii acesteia si-au pus in gand si sunt hotarati sa distruga tot ceea ce are de-a face cu Creatorul si creatia Sa . Incepand de la familie , credinta , guvernare s. a.m.d. Pentru asta le trebuie pretexte si tapi ispasitori , si iau iventat foarte repede in minoritati. Pe homosexuali ii folosesc sa distruga familia , pe musulmani ca sa distruga credinta crestina iar minoritatile de rasa pentru a distruge guvernari .Toate miscarile acestea de imigranti sunt bine pregatite , bine sponsorizate si atent manipulate pentru a distruge si s destabiliza statul national. Insa Dumnezeu nu si-a spus inca Cuvantul in toate aceste miscari „sociale” , si cred ca in curand vom vedea si atitudinea Lui privitor la toate astea.Durerea e ca atat cat Dumnezeu tace El o face dand o sansa de pocainta si intoarcere ,iar i cand va lua atitudine , toti cei implicati in aceste manevre nu vor mai avea nici o sansa.

  • rodi
   dec. 06, 2016 @ 11:09:48

   Nu stiu europenii si nici Americanii ce cal troian si-au adus in tarile respective… dar se va vedea in cativa ani impactul cand musulmanii ne vor conduce in unele locuri. Cunosc musulmani care au venit in SUA sa scape tocmai de modul de guvernare al lor si nu mai vor sa intampine asa ceva. Ei stiu de ce au fugit de-acolo. Vom afla si noi.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: