Stiri crestine – 4 decembrie 2016 – Miscarea impotriva traficului de persoane, Asociatia eLiberare din Romania + alte 6 stiri

Traficanti de persoane

1. Eliberarea orașului Mosul
2. Primul guvernator creștin acuzat de blasfemie
3. Lucrare de slujire în universități
4. Alegerile prezidențiale din Nicaragua
5. Traficul de persoane, o problemă globală
6. Săptămâna Bibliei în SUA
7. Miscarea sociala impotriva traficului de persoane, Asociatia eLiberare din Romania – reportaj AOTV – URMARITI in ultima parte a acestui video de mai jos (primul video) pentru niste detalii socante.

Traficul de persoane – o biserică și o organizație se luptă să facă o diferență

Philip O’Reilly: Când am auzit pentru prima dată despre conceptul de traficul de persoane, că un copil este vândut pentru a oferi servicii sexuale, mi s-a rupt sufletul.
Realitatea cruntă din orașul său l-a determinat pe acest pastor să treacă la acțiune.
Philip O’Reilly: Scriptura spune că trebuie să îi izbăvim pe cei târâţi la moarte şi îi scăpăm pe cei ce sunt aproape să fie înjunghiaţi. Să îi apărăm pe cei fără apărare, pe văduve și pe orfani.
Răspunsul pastorului Philip O’Reilly la această provocare este inițiativa numită: „Run to stop it” Evenimentul anual încurajează biserica sa, The Rock of KC să participe la maraton pentru a atrage atenția și pentru a strânge bani pentru a putea lupta împotriva traficului de persoane.
Philip O’Reilly: Unii participă pentru prima dată. Un băiat, care în trecut nu a alergat, acum parcurge peste 50 de km. Este uimitor.

Este uimitoare suma de bani care s-a strâns pentru această cauză.
Philip O’Reilly: Am putut să le dăm un cec de 100.000 de dolari. A fost uimitor.
The Rock of KC colaborează cu Exodus Cry pentru abolirea sclaviei prin prevenție centrată pe Hristos, intervenție și restaurare holistică.
Philip O’Reilly: Am spus că sunt 27 de milioane de sclavi în ziua de azi, însă conform unor statistici recente sunt 46 de milioane de sclavi. Cine știe? Există un fenomen cultural.
Președintele organizației Exodus Cry, Benjamini Nolot spune că traficanții folosesc zone urbane ca Kansas City ca centre majore pentru acțiunile lor.
Philip O’Reilly: A fost un centru de trafic chiar aici, în zonă. S-au închis 16 saloane de masaj pentru că a existat un grup chinezesc care aducea fete în țară. Au loc tot felul de modalități de trafic chiar aici, în mijlocul centurii biblice, între bisericile mari.
Din acest motiv, grupul lui Nolot se infiltrează în acele locuri, ca să identifice victimele ținute în captivitate. Încă un motiv pentru care membrii organizației The Rock of KC aleargă ca să îi pună capăt.
Jennifer Judd: Când alerg, mă gândesc la motivul pentru care alerg și asta mă motivează.
Dan Savage: În primul rând, vrem să punem capăt sclaviei. Apoi, vrem să îi vindecăm pe cei care au suferit în urma sclaviei. Nu este vorba doar de a-i elibera și apoi de a-i lăsa singuri ci de a-i ajuta să se recupereze și să se dedice darurilor primite de la Dumnezeu.
Jessica Geran: Este epuizant. Am participat la maratoane de 20 de km. Antrenamentul este groaznic. Câteodată îmi vine să mă opresc, dar mă gândesc că nu trec nici pe departe prin chinul prin care trec aceste fete.
În timp ce Nolot este recunoscător, spune că ar trebui să se alăture acestei lupte mai multe congregații.
Philip O’Reilly: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru biserica The Rock of KC pentru că au înțeles că trebuie să treacă la acțiune. Ei au făcut totul pentru a lupta pentru această cauză și să contribuie la schimbarea situației. Este un gest important. Avem nevoie de biserica locală să ni se alătură să eradicăm această injustiție.
Anonim: Trebuie să punem capăt acestei situații în orașul nostru, în țara noastră și în întreaga lume. Trebuie să ne impunem și să spunem întunericului că nu va putea continua să facă asta, căci vom riposta.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 646 – 4 decembrie 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 06, 2016 @ 02:52:04

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: