Trump l-a numit pe Ben Carson in functia de Secretar al Departamentului de Locuinte si Dezvoltare Urbana

trump-carson-hud-job-accepted-foto-agnus-dei-captura-ap-video

FOTO Donald J Trump (FB)

Presedintele ales Donald Trump, a anuntat luni ca l-a ales pe Ben Carson, fostul rival din campania electorala 2016, pentru a deveni secretar al Departamentului de Locuințe și Dezvoltare Urbană (HUD).
Trump a spus în declarația sa că a fost „incantat sa-l nominalizeze pe Carson”, adăugând că el „are o minte sclipitoare și este pasionat de consolidarea comunităților și a familiilor din cadrul acestor communitati.”

Carson a minimalizat recent faptul ca va juca vreun rol în administratia Trump, spunând că el nu știe unde s-ar putea potrivi. Dar, într-o declarație emisă luni, neurochirurgul pediatru pensionat a spus că a simțit că ar putea „aduce o contribuție semnificativă în special pentru intarirea  comunităților care sunt cele mai in nevoie.”

„Avem mult de lucru în imbunatatirea fiecarui aspect al națiunii noastre și asigurarea că nevoile de locuințe al națiunii noastre sunt îndeplinite”, a spus el. Carson a mai postat de asemenea pe Twitter, că  a acceptat aceasta functie. El a declarat mai inainte, cand a fost considerat pentru pozitia de Secretar de Stat, ca nu vrea sa calatoreasca in afara tarii pentru ca a vrut sa fie aproape de familie.

Traducere Agnus Dei SURSA – http://www.foxnews.com/politics/2016/12/05/

ENGLISH

Trump Names Ben Carson HUD Secretary

President-elect Donald Trump has chosen former Campaign 2016 rival Ben Carson to become secretary of the Department of Housing and Urban Development. (Dec. 5)

The Associated Press is the essential global news network, delivering fast, unbiased news from every corner of the world to all media platforms and formats.
AP’s commitment to independent, comprehensive journalism has deep roots. Founded in 1846, AP has covered all the major news events of the past 165 years, providing high-quality, informed reporting of everything from wars and elections to championship games and royal weddings. AP is the largest and most trusted source of independent news and information.
Today, AP employs the latest technology to collect and distribute content – we have daily uploads covering the latest and breaking news in the world of politics, sport and entertainment. Join us in a conversation about world events, the newsgathering process or whatever aspect of the news universe you find interesting or important. Subscribe: http://smarturl.it/AssociatedPress

5 comentarii (+add yours?)

 1. Gheorghe Lavric
  dec. 06, 2016 @ 22:49:02

  Este interesanta numirea lui Carson la acest departament ,din mai multe motive..Mi-am amintit de prorocia despre Trump ca ,,are o inima pentru cei in nevoie si defavorizati”..si am fost atent la cuvintele lui Carson care a spus despre motivul pt. care accepta aceasta functie ,,a spus că a simțit că ar putea „aduce o contribuție semnificativă în special pentru intarirea comunităților care sunt cele mai in nevoie.” L-am urmarit si studiat viata lui Carson de multi ani ca un credincios integru pornit dintre cei de jos si marginalizati ,si se pare ca va fi mana dreaptaa lui Trump si a acestei ramuri deloc neglijabila,caci locuinta a fost cea mai mare povara a celor nevoiasi.,dar ca apropiat al presidentiei va fi si un consilier si in alte decizii.Ar mai fi de precizat ca Carson este pus in cel mai sensibil post avand in vedere ca criza USA a fost tocmai prabusirea imobiliara,generata la suprafata de consumul excesiv ,dar in esenta, parerea mea a fost tocmai exploatarea strigatoare la cer de catre banci,dar si deciziile pacatoase politice ,a oamenilor vizavi de locuinte ,(sa platesti peste 24 de ani din 25 si sa fii scos ca un nimeni in strada este doar un ex,concret ca se merita o reforma divina) iar Carson este pus sa vindece natiunea tocmai de aici ,,Dar Tu vezi; caci Tu privesti necazul si suferinta, ca sa iei in mana pricina lor. In nadejdea Ta se lasa cel nenorocit, si Tu vii in ajutor orfanului.” (Ps.10:14)Este doar un aspect ce l-am inteles din cat ni se mai da cate ceva si am avut placerea sa impartasesc cu voi azi cu precizarea ca Domnul are camari neincepute pentru cei ce se intorc spre Domnul !.. Se pare ca are si cine se imlica Vezi si https://www.youtube.com/watch?v=fBBwEbRaeQM

  • Avram
   dec. 06, 2016 @ 23:23:49

   Gheorghe Lavric
   Este interesant si totodata fascinant cum aceasta proorocie despre Donald Trump prinde contur pe zi ce trece. Dumnezeu are inca mila de America. Daca at fi ajuns Hillary presedintele Statelor Unite at fi fost vai de aceasta tara. Foarte buna aceasta analiza pe care ai facut-o despre Ben Carson. Omul acesta dupa cum si tu o spui este in credincios integru. Dup ce a renuntat la candidatura pentru presedinte, Ben Carson a anuntat ca-l sustine pe Trump pentru presedintele Statelor Unite. God bless you

 2. octavpelin
  dec. 07, 2016 @ 02:27:58

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. dininimapentrutine
  dec. 07, 2016 @ 03:29:18

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 4. Trackback: PROFETIE despre AMERICA urmatorilor opt ani | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: