„Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei”

Prima petiție găzduită pe blogul românesc al platformei CITIZEN GO se intitulează „Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei

Platforma cetățenească CitizenGO este de acum disponibilă și în limba română, pentru petițiile care provesc țara noastră.

Pentru mai multe informații, folosiți formularul de contact de pe blogul românesc CitizenGO.

Prezentăm un extras amplu din petiția publicată pe blogul românesc al CitizenGO:

Curtea Constituțională a România a amânat, pentru a patra oară, decizia privind cazul a doi bărbați homosexuali (un român și un american), care încearcă să răstoarne Codul Civil al României, ce nu recunoaște „căsătoriile” între persoane de același sex, aprobate în alte țări.

Cei doi aplicanți de sex masculin și-au celebrat așa-numita „căsătorie” în Belgia, una dintre puținele țări din lume (20 din 196) care permite homosexualilor „să se căsătorească”.

Precum fiecare politician și membru al oricărui sistem judiciar din Europa ar trebui să știe, definiția căsătoriei și a familiei rămâne de competența statului însuși. Cu toate acestea, din anumite motive inexplicabile (cel mai probabil, politice), Curtea Constituțională a României tocmai a adus acest caz în fața Curții Europene de Justiție.

Așadar, prin această petiție cerem următoarele două lucruri:

1) În cazul unei hotărâri europene nefavorabile, solicităm dlui. Prim-ministru, Dacian Cioloș, protejarea căsătoriei între un bărbat și o femeie, având în vedere că orice decizie care recunoaște „căsătoria” între persoane de același sex, pe teritoriul României, ar fi o hotărâre greșită și periculoasă, deoarece contravine principiului ce permite statelor membre să definească căsătoria și familia.

2) De asemenea, solicităm dlui. Cioloș să efectueze o investigație a CCR, având în vedere că, în mod evident, aceasta este incapabilă de a înțelege natura de bază și intenția Codului Civil al României, ce a fost pus în aplicare de către instituții naționale, precum Parlament României.

Prin faptul că nu acționează pentru a proteja Codul Civil al României și prin „pasarea problemei” Curții Europeane, CCR se angajează într-o formă condamnabilă de activism judiciar.

Și, că veni vorba de activism…Știți cine este cel mai interesat de acest caz și de legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, în general? Lobby-ul homosexual european!

Într-adevăr, prin reacția și acțiunile activiștilor homosexuali în Europa, este clar că acest caz ar putea avea un rezultat amplu, în detrimentul familiei naturale.

SURSA – http://stiripentruviata.ro/petitii-in-limba-romana-pe-platforma-citizengo-prima-se-refera-la-protejarea-familiei-naturale/

SEMNEAZA PETITIA aicihttp://blog.citizengo.org/romania/2016/12/03/apel-la-prim-ministrul-ciolos-pentru-investigarea-ccr-si-protejarea-urgenta-a-familiei/

9 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  dec. 08, 2016 @ 01:10:42

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  dec. 08, 2016 @ 02:52:51

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Timotei Dinică
  dec. 08, 2016 @ 06:01:06

  Atat initiatorii petitiei, cat si dvs., nu cunoasteti legile din Romania. Prim-ministrul, Guvernul, nu poate investiga CCR, nu se poate impotrivi unei decizii CCR, nu exista asa ceva, oricat de mult ne-am dori noi. Trebuie cautate alte solutii. Intre timp ar fi util sa nu mai preluam inventii de genul asta.

  • Avram
   dec. 08, 2016 @ 22:59:49

   Timotei Dinica,
   Intentia acestei petitii este de a pune presiune pe CCR si pe Prim-ministrul Ciolos. Ar fi timpul sa nu va mai amestecati cu asa de multa critica si negativism in treaba altora. Fiecare are dreptul la opinie si noi consideram ca avem dreptul sa postam pe blogul care ne apartine, tot ceea ce noi credem ca este potrivit. God bless you.

   • Timotei Dinică
    dec. 09, 2016 @ 05:51:44

    Atata timp cat promovati public informatii neverificate, inducand oamenii in eroare, trebuie sa va asteptati si la critica.
    Va adresati unei comunitati evanghelice deja surescitata, intoxicata cu informatii mai mult eronate, decat reale. Iar petitia face parte din categoria asta. A pune presiune pe CCR si prim-ministru e altceva, textul petitiei cere investigarea CCR si nerecunaosterea deciilor CCR, lucruri care nu exista in legislatia din Romania.
    Mi-ar placea sa cred ca nu faceti asta intentionat, profitand de faptul ca sunteti un blog foarte accesat.

    • Avram
     dec. 09, 2016 @ 22:21:41

     Timotei Dinica
     As vrea sa-ti pun o intrebare. Esti impotriva luptei pentru familie? Pentru ca argumentele tale sunt totdeauna impotriva apararii familiei asa cum a randuit-o Dumnezeu. Ce parere ai despre LGBT?

    • mike
     dec. 12, 2016 @ 23:44:58

     Hmmmm uite ca musca a intrat in blidul cu lapte si ……….. Domnule dinica noi initiatorii si suporterii ,nu cunoastem legile din Romania- (really chiar ne crezi pe toti nestiutori?-) admit, eu nu am clase juridice – cei din -ccr- cu diplome si doctorate –stiu bine legile– dar , din -corectitudine politica , din obiceiul lor de a fi slugi la altii, din neobrazarea lor de a recunoaste dorinta a 3 miloane de cetateni sau , din neputinta lor de a se dovedi oameni integri , sau spalat pe maini si au aruncat castana prajita altora – oare magistratii europeni sunt mai destepti – ? CCR- nu e pus sa faca legi si nimeni nu a cerut asa ceva – li sa cerut sa accepte modificarea- (CEVA NORMAL ) in lege casatoria -intre un barbat si o femeie – atit –ce vezi domnia ta in asta?? ceva asemanator cu ,a aduce -satelitul pamintului-luna -in gara la bucuresti ?? Raspunzi la intrebarea pusa de Bro. Avram ?? daca nu raspunzi –esti fratior cu -ANORMALUL-cernea-invicibilul -care a cazut in groapa –asa ca ai grija –blidul nu e asa de adinc – ai inca sperante sa iesi si sa-ti usuci aripioarele –.

 4. Mihai Dulgheru
  dec. 08, 2016 @ 12:07:18

  Dear Sir/Ms. of this website, respectfully, I ask you to take seriously into consideration, this short message, which follows: Through this message, desperately, I wont and respectfully I ask that the E.U. and the UN authorities, to be informed, that in Romania instead of laws according to the international conventions, and now in 2016, are applies the same criminal rules established after the second World War and all Romanian seafarers, against the dignity, security, safety and the legal right to work and to life, we have all Romanian maritime false documents. Please, respectfully, I want to be contacted and to show evidences, that Romania is the most criminal dictatorial country in the world.

  • Avram
   dec. 08, 2016 @ 23:05:34

   Mihai DULGHERU,
   We are sorry but this is a Christian blog and we only post articles that are reflecting our Christian belief. God bless you.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: