TE ROG, NU TE SINUCIDE, MIHAI! de George Alexander

camelia-smicala

E o zi importanta azi, va rugam din inima, ascultati acest video, cititi articolul si puneti-va pe genunchi si rugati-va pentru dr. Camelia Smicala si copilasii ei. Dumnezeu sa-i dea putere lui Mihai si Dumnezeu sa rupa lanturile Finlandei si sa-i smulga si sa-i dea copiii mamei lor. Astazi se va decide daca vor fi repatriati sau nu in Romania- Citeste aici-

 SPERANTA la REPATRIERE in Romania pentru COPIII dr. Camelia Smicala!

Si daca vreti sa stiti cum a fost torturat Mihai, cititi si acest articol –

Cazul Smicala: Casele de copii au camere de arest la fel ca intr-o inchisoare. Aici este plasat Mihai cand se revolta si vrea acasa

 

Patru şi ceva milioane de români s-au obişnuit să li se-ntoarcă spatele prin ambasadele patriei! Să fie umiliți!

Sunt accidente grave de muncă, sunt copii furați ca şi tine…, dar lor (Slugilor) nu le pasă!…

TE ROG, NU TE SINUCIDE, MIHAI!
de George Alexander

Mihai Smicala

Mihai Smicala

Tot ce ai făcut mai-nainte poate fi iertat, Sufletul meu!… Nu sugerez că nu te-am văzut plângând câteodată. Şi, odată ce te-am văzut, n-am cum să mai uit niciodată…

Te-am văzut şi te-am auzit plângând după mama ta! Vrei să-ți iei viața acum! Şi nu ai decât 11 (unsprezece) ani! Vina ta – pentru care trebuie să fii iertat, Sufletul meu!, este că îți iubeşti Mama, Surorile, Familia ta, iar ei, politicienii luminați ai țării, cei care mint prin ziare, îți întorc spatele!

Aş vrea să pot face ce faci tu acum. Să nu percep lumea cu mintea, ci cu inima… Numai că inima mea s-a spart acum, a explodat! Este distrusă pentru totdeauna!

De ce să-ți iei zilele, Mihai Smicală, la numai 11 (unsprezece ani)?! Aş vrea să-ți spun că, până acum, nişte oameni simpli, nişte anonimi au încercat să o salveze pe Mama ta de la sinucidere… Dar, nu pot! Nu pot să-ți spun nici că politicienii i-au întors spatele! După ce s-au fotografiat cu oamenii – pentru că suntem în campanie electorală!- nu vor să mai ştie de ei! Nimeni nu mai răspunde la vreun telefon!… Mama ta este sfâşiată complet! Este distrusă, Mihai!

Dar, aş vrea să-ți mai spun un lucru, Mihai! Într-o zi, aş vrea să am puterea de a iubi întreaga lume… Dar, până atunci, nu vreau să mai văd pe cineva murind… Te rog, de aceea, nu te sinucide!

Astfel sunt vremurile… Patru milioane şi ceva de români au luat calea străinătății, izgoniți din propria Țară de sărăcie şi de corupție!
Patru şi ceva milioane de români s-au obişnuit să li se-ntoarcă spatele prin ambasadele patriei! Să fie umiliți!
Sunt accidente grave de muncă, sunt copii furați ca şi tine…, dar lor (Slugilor) nu le pasă!

Iată ce s-a-ntâmplat numai în ultimele 3 (trei) zile, Mihai, ca să înțelegi, poate, mai bine!… Să înțelegi de ce suntem torturați. De ce sunt atâtea destine frânte. De ce animalele acestea de pradă, din politica românească, trebuie să dispară odată pentru totdeauna!
1. Am reuşit să o menținem în viață pe Mama ta. Încă nu s-a sinucis, dar nimic nu este sigur.
(Ruşine tuturor lichelelor politice care i-au întors spatele!).
2. Încă un cuplu de homosexuali din Norvegia a intrat în posesia unei fetițe, un copil român!… Acum două zile, o Mamă (Eliza Kolcza), care a apelat la noi după ani de zile de anonimat, de frică şi de teroare! şi-a pierdut copilul, într-o mascaradă de proces! Instanța a decis să-i dea copilul, încălcându-se toate legile şi toate convențiile, unui cuplu de homosexuali!
3. Mara Fortu se zbate între viață şi moarte! Instanța din România a dat decizie definitivă de înapoiere a copiilor către un tată homosexual! Toate uşile din România i-au fost închise!
4. Familia Lazăr din Anglia aşteaptă cu frica în sân ca Protecția Copilului din această țară să intre în România şi să le ia copiii! Tribunalul englez a dat o sentință abracadabrantă, iar “ai noştri”, în laşitatea lor, o vor executa!
5. Andreea Sutton-Brădeanu şi soțul ei au fost convocați la Ambasada României din Londra… Au venit de la depărtare… Nu au bani… Sunt disperați din cauza celor 3 (trei) copii FURAȚI de Protecția Copilului din Anglia!… Ambasadorul Mihalache, somnorosul!, şi-a învârtit numai țigara, taciturn… I-a ignorant sau i-a sfidat ca pe orice român peste care a tras doar pământul, îngropându-l de viu!

Dumnezeule!, în ce țară am ajuns să trăim?! Până când o să tot înghițim umilințele, Mihai?!

Nu ştiu ce cred alții… Dar eu n-o să te las să mori!

N-o să vă las să muriți, fraților! Nu mă lasă Dumnezeu!

Sper ca şi ceilalți să mă susțină! Să vă salvăm pe toți, Mihai!…

George Alexander

Citeste si –

Puteti comunica si sprijini Dr. Camelia Smicala aici – Suport pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei

6 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  dec. 10, 2016 @ 00:03:55

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. SILVIA
  dec. 10, 2016 @ 00:44:42

  Lucrurile se agraveaza dar, EL este suveran .Pamantul devine tot mai stapanit de cel rau ,atacul lui este iindreptat impotriva celor nevinovati ,a copiilor si a celor ca si copiii.Singurul loc de adapost si odihna va fi ” in ISUS”.
  Domnule George Alexandru , Cel Preainalt sa va faca(oficial) o voce pentru cauza celor uitati de om !

 3. octavpelin
  dec. 10, 2016 @ 02:11:15

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. thetrouth
  dec. 10, 2016 @ 07:05:52

  Este tulburator ce se intampla cu acesti copii si cu aceasta mama. Am ajuns la concluzia ca o fiinta umana nu ar fi in stare sa produca atata rau cat produc aceste organizatii prin reprezentatii lor. Refuz sa cred ca un suflet de om poate sa produca atata rau fara nici o remuscare . Nu acestia nu sint oameni ci demoni , da demoni cu chip de om . Insensibili , cruzi, neinduplecati,fara rusine, fara dragoste si fara respect pentru fiinta umana.Dumnezeu sa judece in dreptul lor si sa faca dreptate acestor copii , carora li sa rapit caminul , copilaria, si cei mai important dragostea de mama.Nu nu este drept ce se intampla , si nu cred ca Dumnezeu va tacea , ci va vorbi cu siguranta si in dreptul lor :Doamne Tu ai ultimul cavant in toate , vorbeste si in dreptul acestor copii si a acestei mame.

 5. Mike Olari
  dec. 10, 2016 @ 10:26:37

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 6. marinela
  dec. 11, 2016 @ 00:56:10

  Eu cred ca soluția reală pt. rezolvarea acestor probleme este tot cuvântul Lui Dumnezeu.Cu vreo doi-trei ani în urmă, am hotărât să plec în străinătate la muncă, având un salariu foarte mic și doi copii. M-am tot rugat și drept răspuns am primit Psalmul 37. Versetul 3 spune:,,Încrede-te în Domnul și fă binele, locuiește în țară și umblă în credincioșie!” Știu că în România nu curge lapte și miere din punct de vedere financiar,dar Dumnezeu, dacă ne încredem în El are grijă de noi. Români, părăsiți Sodoma și Gomora Occidentului și veniți acasă! Doar uniți vom putea schimba ceva! Amintiți-vă, Lot și-a ales valea cea mănoasă și a sfârșit rău, dar Avram a rămas în ascultare!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: