Bate alt vânt dinspre America: 13 congresmani i-au scris președintelui Iohannis făcând apel să susțină referendumul pentru apărarea familiei

Klaus si Carmen Iohannis Photo evz.ro

Bate alt vânt dinspre America: 13 congresmani i-au scris președintelui Iohannis făcând apel să susțină referendumul pentru apărarea familiei.

Dacă administrația Obama a fost apărătoarea comunității LGBT, noua putere de la Washington, ce se va instala la 20 ianuarie prin învestirea lui Donald Trump, schimbă foaia. Semnalul este dat de o scrisoare adersată președintelui Iohannis, semnată de mai mulți congresmani. Aceștia cer șefului statului să susțină referendumul cerut de Coaliția pentru Familie pentru apărarea familiei.
Postul Antena 3 a anunțat vineri seară că mai mulți congresmani din SUA i-au scris președintelui Iohannis, rugându-l să sprijine organizarea referendumului pentru modificarea Constituției, în baza inițiativei cetățenești a celor trei milioane de români care au semnat pentru modificarea Legii fundamentale.
Surse din cadrul comunității românești din America au confirmat pentru ActiveNews existența scrisorii. Documentul a fost semnat de 13 congresmani, cel mai probabil aparținând Partidului Republican.
Conform acelorași surse, scrisoarea respectivă urmează să fie făcută publică după alegerile parlamentare de duminică.
Scrisoarea celor 13 congresmani vine să confirme noua direcție pe care o va impune administrația Trump în privința apărării familei și valorilor creștine. Asta după ce, în ultimii zece ani, administrația Obama a încurajat comunitatea LGBT. Iar unul dintre reprezentanții ei, ambasadorul sUA în România, Hans Klemm, a transmis de fiecare dată mesaje de susținere pentru parada gay de la București și chiar a făcut aluzii subtile pe tema necesității legalizarii căsătoriei între persoane de același sex și în România.
Citeste mai mult aici – http://www.activenews.ro/stiri/

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  dec. 11, 2016 @ 03:28:21

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. eliodora
  dec. 12, 2016 @ 02:48:24

  PNL a pierdut alegerile din caza presedintelui; nu am votat niciodata PSD, dar ii inteleg pe cei care au facut o, speriati fiind de faptul ca sunt de partea sodomiei.
  Asa cum spunea ieri cineva :

  „A fost un vot anti-Soros aici! Oamenii au votat PSD nu de dragul PSD , ci de suspiciunea ca Iohannis si PNL s-au inchinat lui Soros! Usr a fost un mar de plastic otravit.Iluzia schimbarii.Acesta este resortul acestor alegeri. Cine il intelege , va intelege ca romanii nu au inca un Partid Fat Frumos preferat. Voteaza reactiv si prudent sa nu fie toata putere in mana unuia singur. Aici, desi pare, PSD e un urias cu picioare de lut.Un urias neiubit. Preferat doar ca un contrabalans pentru o media agresiva de inspiratie sorosiana si bruxelleza, o media LGBT, homosexuala, ce vrea casatorii impotriva naturii si furtul copiilor de la parinti de acasa! Si atunci s-a recationat reactiv, alegandu-l pe uriasul urat sa-i stea in fata acestui val si mai urat! Ce te faci insa cand si acest partid da mana cu Soros prin spate?! Asta e marea tristete a acestor alegeri! Prin urmare: Se asteapta inca vocea clara a Partidului …Salvator!”
  Crestinii nu au votat formatiunea crestina,iar A N R neavand vechime, decat de cateva luni, n a intrat in parlament; daca ar fi votat crestinii intra in Parlamnet si era un pas inainte.

 3. eliodora
  dec. 12, 2016 @ 02:50:00

  Erata
  speriati ca pnl istii sunt de partea sodomiei, ca si presedintele; care a dus PNL la 20%

 4. Trackback: Scrisoarea Oficială Walberg – O delegație de congresmeni americani cer președintelui Klaus Iohannis sa susțină referendumul pentru modificarea Constitutiei | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Cine sunt cei 13 congresmani americani care au sărit în apărarea celor din România care doresc referendum pentru familie | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: