Video Taiwan – 150.000 protesteaza legalizarea casatoriilor gay – Veniti in sprijinul si apararea copiilor

Taipei, Decembrie 3, 2016

150 000 de oameni s-au adunat sa ceara ca Taiwanul sa nu redefineasca casatoria.

Cand luati in considerare  problema casatoriei, primul lucru pe care trebuie sa-l intrebati este acesta:  Care este interesul guvernului in casatorie? Este ca sa afirme sentimentele adultilor? Este o cale de a da drepturi egale homosexualilor si lezbienelor? Pentru ca daca casatoria este numai despre sentimentele adultilor, atunci ca sa faci legi in favoarea casatoriilor homosexualilor nu este o problema. pentru ca homosexualii si lezbienele au aceiasi capacitate sa iubeasca si sa se comita unii altora la fel ca si heterosexualii. Dar realitatea insa este ca interesul societatii in casatorie nu este despre dorinta si sentimentele adultilor.

Interesul guvernului in casatorie sunt copiii.  Casatoria exista pentru a uni un barbat si o femeie care sa devina sot si sotie pentru ca apoi vor deveni mama si tata pentru copiii pe care aceasta uniune ii produce. Este bazat pe adevarul anthropologic ca barbatii si femeile sunt distinsi si complementari. Este bazat pe faptul biologic ca reproducerea necesita un barbat si o femeie. Este bazata pe realitatea sociologica unde copiilor li se cuvine sa aiba un tata si o mama.

Datorita faptului ca interesul guvernului in casatorie sunt copiii, o lege a casatoriei care considera ca barbatul si femeia este doar in lucru optional, va considera de asemenea ca sotul si sotia este doar optional. Putem vedea aceasta cu claritate in legea de casatorie a homosexualilor propusa in Taiwan. Ei nu cauta numai sa redefineasca casatoria, dar si sa  elimine toate referintele la „mama si la „tata”din legea nationala. Daca Taiwanul va redefini casatoria, atunci va redefini si paternitatea intr-o institutie in care nici mama si nici tata nu mai sunt o necesitate.

Aceasta este o problema, Pentru ca copiii au un drept natural la mama si la tata lor. Acesta este un drept dat de biologie si nu un drept dat de guvern.

Agnus Dei

Urmariti in continuare acest video de la protest:

FACEBOOK-https://www.facebook.com/Stand-with-Children-578113552366283/?fref=nf

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 10, 2016 @ 02:12:07

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: