Donald Trump – Vom începe să zicem din nou Merry Christmas – Crăciun fericit

FOTO  The India Times

Transcriere si traducere de Agnus Dei, Video de la Fox News, speech la Grand Rapids, Michigan, Thank You Tour:

Ieri, 10 Decembrie, 2016, la un miting din Michigan, presedintele ales Donald Trump anunța ceea ce a numit întoarcerea la ubicuitatea frazei „Merry Christmas”, în timpul sezonului festiv.

La inceputul mitingul Donald Trump a urat multimii participante un Craciun Fericit, la care adunarea a raspuns in ropote de aplauze si ovatii:

„Vom începe să zicem din nou Merry Christmas (Crăciun fericit)”, a declarat Trump, menționând că în numărul trecut de ani, in mai multe magazine s-au pastrat decoratiunile mai seculare, cum ar fi zăpadă falsa, pereți roșii și clopotei „, dar au eliminat urarea ‘Craciun Fericit’.”

Afirmatia lui Trump părea ca un ecou la sentimentele exprimate de Bill O’Reilly într-un monolog din 2013, în care gazda „O’Reilly Factor”, a răspuns la comentariile comedianului Jon Stewart.
O’Reilly a spus că, în ultimul timp, mișcarea seculară progresivă a instituit oarecum un „război” pe ideea de Crăciun, care este  o sarbatoare acceptata pe scară largă.

In ultimii opt ani cu precadere, de cand presedintele Obama a ocupat Casa Alba, administaratia Obama a eliminat aproape in totalitate urarea Merry Christmas datorita corectitudinii politice, si a politicii progresive, de a nu exclude, zic ei, pe cei de o alta religie sau nereligie. Dar de fapt aceasta a fost o incercare de a elimina sarbatorile crestine din America si din toate tarile care au fost fondate pe principii crestine. Au folosit urarea Happy Holiday ( Sarbatori Fericite), care ne aduce aminte de Romania in timpul comunismului cu Mos Gerila si pomul de iarna. Dupa declaratiile presedintelui ales Donald Trump aceasta va inceta si vom sarbatorii din nou Craciunul asa cum merita sarbatorit, prin a celebra adevarata menire a acestei sarbatori care este  Nasterea Mantuitorului.

Transcript of VIDEO: AGNUS DEI

At a rally in Michigan yesterday, President-elect Donald Trump heralded what he called the return of the ubiquity of the phrase „Merry Christmas” during the festive season.

„We’re going to start saying Merry Christmas again,” Trump said, noting that over the past number of years many department stores have kept their more secular decorations, like fake snow, red walls and bells, „but they don’t have ‘Merry Christmas’.”

Trump appeared to echo some of the sentiments expressed by Bill O’Reilly in a 2013 monologue, in which the „O’Reilly Factor” host responded to comments by comedian Jon Stewart.

O’Reilly said that in recent times, the secular-progressive movement has instituted somewhat of a „war” on the idea of Christmas as a widely-accepted holiday.

VIDEO from – http://insider.foxnews.com/2016/12/10/trump-merry-christmas-again-rally-michigan-war-xmas

12 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Donald Trump: Vom începem sa zicem din nou – Crăciun fericit – CrestinTotal.ro
 2. octavpelin
  dec. 12, 2016 @ 03:01:21

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  dec. 12, 2016 @ 04:10:49

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. Aurel Mihet
  dec. 12, 2016 @ 13:05:21

  In sfirsit Dumnezeu s’a indurat de America si dupa mai multi ani de intuneric adus de vechile conduceri in care sa incerca sa se inlature lucrurile spirituale si sa le inlocuiasca cu alte expresi straine de adevar .A venit timpul cand Dumnezeu a ridicat in nou Presedinte care sa intoarca FATA Americi catre adevaratele valori dela inceput si sa-l introneze pe Dumnezeu ca ; DOMN SI DUMNEZEU AL NATIUNI AMERICANE . GOD BLESS AMERICA ,IMPREUNA CU PRESEDINTELE ALES

  • rodi
   dec. 12, 2016 @ 13:24:20

   Ne bucuram mult pentru felul in care se desfasoara lucrurile. Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa avem zile mai bune si luminoase in care numele Domnului Isus Hristos sa fie iar chemat peste tara aceasta.

 5. Trackback: AGNUS DEI: Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu va căuta ca Trump să aibă un rol esențial în intermedierea păcii între Israel și Palestina | agnus dei - english + romanian blog
 6. Nimeni
  dec. 13, 2016 @ 09:17:58

  Haideti sa nu ne bucuram in zadar si sa fim treji si vegheatori!! Noul presedinte american este tot o marioneta a elitelor din spatele cortinei si a fost pus acolo special CA SA FACA DE RAS CRESTINISMUL si CA SA DOVEDEASCA CRESTINISMUL CA FIIND O CALE GRESITA – iar mai tarziu, in umbra esecului lui Trump sa „rasara” anticristul cu „solutia” lui globala (nwo)!

  Deocamdata e bine si directiile lui Trump par foarte bune si corecte!! Dar sa nu ne amagim singuri… Si Ceausescu era tare bun la inceput! Si Hitler la randul lui… la inceput parea bun… Toti par buni la inceput!! Sa vedem cum va fi mai tarziu!…

  • rodi
   dec. 13, 2016 @ 11:56:27

   e intelepciune in ceea ce spuneti. Stim ca crestinii adevarati vor fi persecutati si trebuie sa ne asteptam la asa ceva, dar cum sa nu ne bucuram ca ‘tara’ o ia intr-o directie diferita dupa multi ani in care se parea ca operam ca in era comunista, unde Craciunul era un pericol pentru regim? Cum sa nu ne bucuram cand am trait zile cand copiilor nostri li s-a interzis la scoala sa poarta chiar haine de culoarea rosie si verde in luna decembrie pentru ca era o ofensa musulmanilor si ateilor? Indiferent de ce va face presedintele ales, stim ca va face doar ceea ce trebuie ca sa implineasca planul lui Dumnezeu asa cum El vrea sa se desfasoare. Suntem foarte constienti de aceasta, dar traim si cu nadejde ca va fi mai bine si aici pe pamant, daca Domnul va voii si cel putin pentru o vreme… ca stim ca bine nu poate fii decat cand vom ajunge la Tatal nostru.

  • Avram
   dec. 13, 2016 @ 23:52:32

   nimeni
   Mi se pare ca te cam grabesti cu acuzatiile. Inca Trump nici ne este presedinte si deja il acuzi de ceva ce inca nici nu a facut. Asa fac si liberalii…
   God bless you

   • nimeni
    dec. 16, 2016 @ 05:15:53

    Timpul va dovedi, mai mult ca sigur, cum stau lucrurile! Pana atunci, nu pot sa nu observ entuziasmul foarte exagerat al crestinilor fata de presedintele Romaniei, care la inceput parea o mare raza de lumina (ca doar era evanghelic!), dar incet incet raza de lumina s-a cam transformat intr-un fel de curcubeu, adica presedintele nu este de acord cu referendumul pentru modificarea constitutiei (interzicerea casatoriilor gay), nu apara familiile atacate prin diaspora (gen Bodnariu; presedintele doar „se uita cu ingrijorare”) dar in schimb s-a inscris in E-CFR…

    Oare o fi bine sa ne entuziasmam asa, ca vin vremuri fantastice daca am votat Iohannis? Sau ca Trump va face miracole si semne si minuni? Biblia ce spune? Va urma o perioada de trezire globala? Sau urmeaza prigoana? Cititi Matei cap. 24… (de la versetul 6 spre final)

    Nu stiu daca am acuzat pe cineva! Eu spuneam sa nu ne „imbatam cu apa rece”, ca nu stiu daca e cazul… Mai bine sa credem Biblia (care vorbeste de prigoana, nu de bunastare!!) si sa ne pregatim pentru vremurile care vor veni, acum cat inca putem! Vine curand ziua cand vom fi vanati ca niste animale, nu ne vom mai putea strange la rugaciune, si atunci ce vom face? Daca astazi nu ne pregatim, maine ne vom lepada si vom fugi? Petru s-a lepadat… si el era ucenic si apostol!! Om fi noi mai tari?

    Ma intreb si alt lucru: OARE DE CE v-ati gandit neaparat la acuze? Doar pentru ca eu vad lucrurile putin diferit? Sau pentru ca nu v-a placut gandul meu? Stiti? Va rog sa ma iertati dar de obicei crestinii FIRESTI se ofenseaza foarte repede si nu cerceteaza si nu cugeta ceea ce li se spune!! Probabil trebuie sa mentionez: NU cred ca sunteti crestin firesc dar totusi cred ca ar trebui sa cercetati putin mai mult, sa analizati si sa vegheati pentru ca …acelasi pericol ma paste si pe mine dar si pe dvs.: adormirea spirituala!! Intai e o molesala, ca un om caruia i se face somn (si nu mai cerceteaza lucrurile), apoi vine somnul! Nu vreau nici sa ma gandesc la posibilitatea asta!

    Domnul sa va binecuvanteze!

    • rodi
     dec. 17, 2016 @ 00:20:43

     O intrebare, acest verset nu se poate aplica la alegeri, cand am scapat de un regim ostil? Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. – 1 Tesaloniceni 5:18

 7. Trackback: PROFETIE despre AMERICA urmatorilor opt ani | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: