Incotro, Germania?

Video – fisierul original a fost filmat cu aprox 1 an in urma.

Cu doi ani in urma, politia germana spune protestatarilor sa tina jos steagul german in timpul marsului. Spune un politist: Steagul jos, nu vrem sa provocam pe nimeni. Raspunde un protestatar: Ce fel de tara e asta in care steagul german provoaca? Suntem cumva intr-o tara straina aici? E o nebunie! Ati auzit? Sa dau jos steagul, prefera sa-l ascund sub palton ca doamna Merkel. Da, exact, sa ascundem steagul. Se pare ca nu mai locuim in Germania. Mai bine zis, cei ce se simt provocati de steagul german, sa paraseasca tara cat de repede!

Dar sa nu uitam si aceasta femeie curajoasa care l-a proclamat pe Isus Hristos ca Domn peste Germania, cand autoritatile si liderii religiosi ai unei biserici germane istorice The Memorial Church of Reformation , o biserica infiintata in onoarea lui Martin Luther, au dat invitat un imam islamic sa faca chemarea musulmana la rugaciune. Heidi Mund, numita ‘femeia curajoasa’ dupa acest gest:

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  dec. 11, 2016 @ 02:45:23

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Andronic
  dec. 11, 2016 @ 03:37:21

  Foarte interesant : https://www.youtube.com/watch?v=XTqkf8mf7bo DE LA MINUTUL 50.

  • rodi
   dec. 11, 2016 @ 16:54:56

   Asa i-a amagit Satana pe multi, sa zica ca ei Il vor si Il au pe Isus, dar nu vor nimic din ce ne=a invatat si ce ne-a cerut Domnul Isus ca urmasi ai Sai sa-I implinim cuvantul si voia Tatalui.

  • rodi
   dec. 11, 2016 @ 16:59:06

   am intrebat userul youtube Solo Scriptura daca nu are cumva video clip cu stirea despre pastorul Olaf, as folosi clipul pe blog, daca l-ar posta.

 3. Andronic
  dec. 11, 2016 @ 23:05:11

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: