Tragedie în Nigeria: 160 de morţi. Acoperișul unei biserici carismatice a cedat și s-a prăbușit peste credincioși!

nigeria-roog-of-church-collapses-foto-the-sun

Dumnezeu sa mangaie supravietuitorii si familiile celor decedati… Iar pentru cei ce au fost pregatiti pentru ziua intalnirii lor cu Dumnezeu, a fost o zi glorioasa!

Gandul:

Cel puţin 160 de persoane au murit în oraşul Uyo din Nigeria, după ce acoperişul unei biserici s-a prăbuşit. Sute de persoane se aflau în biserica carismatica Reigners Bible, inclusiv Udom Emmanuel, guvernatorul statului nigerian Akwa Ibom, care a supravieţuit dezastrului.

Biserica se afla încă în construcţie iar muncitorii se grăbeau să finalizeze lucrările pentru o hirotonisire, au spus martori.”S-a întâmplat la aproximativ 20 de minute după ce a ajuns guvernatorul. Dintr-o dată, acoperişul a căzut peste credincioşi. Guvernatorul a fost salvat repede. Dar alţii nu au fost la fel de norocoşi”.

Citeste mai mult – http://www.gandul.info/

P.S. initial au fost raportati 60 de morti, de spitale, dar asta a fost inainte ca sa fie gasiti toti cei ce si-au pierdut viata in urma acestui accident si numarul ar putea sa creasca pentru ca este raportat ca biserica ar fi fost arhiplina cand s-a prabusit acoperisul.

VIDEO de la ASSOCIATED PRESS: Tragedie în Nigeria: 160 de morţi. Acoperișul unei biserici carismatice a cedat și s-a prăbușit peste credincioși!

Atentie, video grafic.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: