A fost adoptată de către Senat legea prin care este INTERZISĂ educația sexuală în școli fără acordul părinților

educatie-sexuala-in-romania-school-kids

Barbat + femeie = orice altceva in afara de casatorie. Asta ii invata in educatia sexuala pe copii, incepand de la gradinite in unele tari.

Termenul de adoptare de către Senat a proiectului de lege prin care este interzisă educația sexuală în școli fără acordul scris al părinților s-a împlinit pe 5 decembrie, astfel că proiectul va ajunge în sesiunea următoare la Camera Deputaților, forul decizional.

Termenul de adoptare de către Senat a proiectului de lege prin care este interzisă educația sexuală în școli fără acordul scris al părinților s-a împlinit pe 5 decembrie, astfel că proiectul va ajunge în sesiunea următoare la Camera Deputaților, forul decizional.

Termenul de adoptare a trecut fără ca proiectul să fi primit raportul Comisiei pentru învățământ.

Proiectul a fost inițiat de către deputatul independent Ninel Peia. Articolul 1 prevede că ”se interzice predarea către elevii din învățământul preșcolar, primar și gimnazial a unor informații și cursuri cu privire la educația sexuală fără acordul scris al părinților sau tutorelui”.

Cei care încalcă această prevedere riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Peia susține, în expunerea de motive, că educația sexuală făcută la vârste fragede riscă să traumatizeze copiii.

”Există deja școli unde copile de 10 ani pleacă rușinate de la aceste «cursuri», sunt băieți care nu mai înțeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente erotice pentru Ionel și nu pentru Diana. Aceste vlăstare (…) sunt traumatizați de informații care nu sunt, nu au fost și nici nu vor fi specifice unei copilării normale, a singurei faze din viața fiecăruia care a fost binecuvântată cu miracolul inocenței”, crede Ninel Peia.

SURSA – http://www.activenews.ro/stiri-educatie/A-fost-adoptata-de-catre-Senat-legea-prin-care-este-INTERZISA-educatia-sexuala-in-scoli-fara-acordul-parintilor

6 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  dec. 12, 2016 @ 18:58:30

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 2. mike
  dec. 12, 2016 @ 21:33:18

  Daca si legea asta e respinsa de prezident –atunci cu siguranta va fi dat jos si inlocuit – Dumnezeu vegheaza si nu iarta la infinit.– –Ieremia-17-5– Asa vorbeste Domnul-blestemat sa fie omul care se increde in om,care se sprijina pe un muritor si i-si abate inima de la Domnul– Domnule Iohanis ridica-ti privirea in sus – nu mai privii la oameni – banii si pozitiile lor, nu te va ferii de mania Domnului –pe care zici ca-Il cunosti -dar Nu-l respecti ca Domn si Dumnezeu.

 3. Editor
  dec. 12, 2016 @ 22:19:42

  A republicat asta pe ARMONIA MAGAZINE – USA.

 4. Valeria Iancu
  dec. 12, 2016 @ 22:53:57

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 5. octavpelin
  dec. 13, 2016 @ 02:25:39

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 6. C
  dec. 13, 2016 @ 09:13:11

  Teoretic ar fi bine ca s-a adoptat legea… insa practic nu cred ca ne putem bucura, chiar deloc!! Din randul parintilor, cati credeti ca sunt suficient de treji sau constienti ca sa spuna „nu”? Macar din randul parintilor evanghelici, cati credeti ca sunt suficient de constienti ca sa refuze?… Eu aici nu pot sa ma mai bucur, cand ma gandesc la aceste raspunsuri.

  Un alt gand: intr-o clasa oarecare, de 30-35 de elevi, vreo 90% din elevi accepta „educatia sexuala” (a se citi „indoctrinarea sexuala” pentru ca ii invata de la curvie si masturbare la homosexualitate!), CU ACORDUL PARINTILOR LOR, care poate nu realizeaza la ce isi dau acordul si poate cred ca „lasa ca e bine sa stie si astia micii, sa invete cum e cu lucrurile astea”. OK. Cum vor fi priviti restul de 10%, ai caror parinti au fost suficient de maturi ca sa refuze asemenea invataturi PAGANE pana la urma? Vor fi admirati de cei 90% din colegi care vor studia sexualitatea? Sau mai degraba vor fi marginalizati, colegii lor vor rade de ei, ii vor numi „ingusti la minte” sau „prosti” sau chiar „sectanti”?? Din ce stiu eu din copilarie, absolut orice diferenta, oricat de mica, este folosita la maxim-maxim de catre colegi ca sa rada de tine, ca sa te arate cu degetul, sa te marginalizeze iar ei sa iasa „superiori”, sa para „mai destepti” etc. (cam cum este si prin biserici, printre cei care isi spun „frati”… nu-i asa?)

  Cu alte cuvinte, copiii ai caror parinti vor refuza INDOCTRINAREA sexuala (nu o mai numim „educatie” sau „educare” ca oricum nu asta este din cauza ca are cu totul alte principii) vor avea foarte mult de suferit din partea colegilor: marginalizare, izolare, vor rade de ei, vor face glume proaste pe seama lor etc.

  Mai bine ar fi sa excluda complet educatia sexuala din orice programa scolara sau chiar prescolara si gata!! Iar ca idee, aceasta educatie ma tem ca ar trebui facuta mai intai PARINTILOR si doar apoi copiilor!!… Am auzit de prea multe cazuri cand chiar parintii considera drept normale tot felul de lucruri care sunt departe de tot de normalitate!! Pe parinti cine i-a educat la acest capitol? Ceausescu? Sau ziarele tabloid gen Libertatea sau Cancan sau chiar Adevarul (care publica numai mizerii)? Sau site-urile obscene de pe internet? (oare sa mai spun de idolul facebook, cel care „nu este pacat”?! acolo toti se uita doar la versete si absolut nimeni nu se uita la poze indecente; nu-i asa?!)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: