Remus Cernea se RETRAGE: ‘Drumul meu în politica din România se oprește’

cernea-gay

Cum s-au desfasurat alegerile – Cititi aici – http://www.activenews.ro/stiri-politic/ALEGERI-ROMANIA-2016.-Rezultate-partiale-BEC-PSD-45-31-din-voturi-la-Camera-45-50-la-Senat.-PMP-si-ALDE-intra-la-limita-in-Parlament.-Nume-importante-se-regasesc-in-viitorul-Parlament-iar-Remus-Cernea-isi-ia-adio-de-la-deputatie

Stiri pe Surse: Remus Cernea se RETRAGE: ‘Drumul meu în politica din România se oprește’

Remus Cernea, ales deputat în 2012 din partea USL şi devenit ulterior deputat independent, nu a reuşit să-şi înnoiască mandatul, după o candidatură independentă în Bucureşti. Cernea a reuşit să strângă, potrivit primelor estimări, mai puţin de jumătate din voturile necesare. Rezultatul îl determină pe deputat, care s-a remarcat prin poziţii ecologiste şi pro-gay, să anunţe că se retrage din politică.

Din mesajul lui Cernea:

M-am străduit să apăr și să promovez cât am putut de bine valorile democratice ale societății deschise.

Am dovedit că pot fi o voce puternică și m-am implicat în numeroase cauze, adesea de unul singur în parlament.

Drumul meu în politica din România se oprește, cel puțin pentru moment, aici. Voi continua să îmi susțin valorile și cauzele dar într-un alt context.

Deocamdată, pentru următorii câțiva ani, voi fi în afara parlamentului iar pârghiile mele de influențare a mersului lucrurilor în țară, realist vorbind, se îngustează substanțial după acest vot….

Citeste mai mult aici – http://www.stiripesurse.ro/remus-cernea-se-retrage-drumul-meu-in-politica-din-romania-se-opre-te_1168582.html

9 comentarii (+add yours?)

 1. Alexxi
  dec. 12, 2016 @ 09:29:32

  Ce veste buna!!!!! Slava Domnului!!!

 2. dininimapentrutine
  dec. 12, 2016 @ 10:03:59

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 3. Eli
  dec. 12, 2016 @ 10:04:27

  Suntem bucurosi de aceasta.
  Si stim ca domnul Cernea dispuna de parghi frânte, care duc nicăeiri.
  Asteptat ziua in care domnul Cernea va realiza ( va recunoaşte) ca Dumnezeu exista si are un plan mai bun pentru viata lui si a tuturor oamenilor.

 4. Dorin
  dec. 12, 2016 @ 11:59:44

  Du-te unde intoarce uliu.si ramâi acolo

 5. mike
  dec. 12, 2016 @ 21:14:52

  Multe rugaciuni am facut Domnului dar, doar citeva mi sau aprobat –printre care si rugaciunea pentru -cernea– Doamne indeparteaza pe omul asta fara tupeu ,bolnav la minte– picatura de otrava – sustinator al anormalilor , plin de ura impotriva legilor Tale– Acum dau slava Domnului – Ma rog Domnului sa curete tara de mizerie si sa-si intoarca din nou fata catre Romania. –-Isaia -26-10– Daca ierti pe cel rau,(si ) el totusi nu invata neprihanirea si nu cauta la maretia Domnului. -11-Doamne ,mina Ta este puternica , ei no zaresc- Dar vor vedea rivna Ta-pentru poporul Tau, si vor fi rusinati, va arde focul pe vrasmasii Tai.– Asa vor patii toti cei ce nu vor sa recunoasca ca au gresit – si sa se pocaiasca – Domnul mai are inca rabdare – intrbarea mea –pina cind?? God bless Romania

  • rodi
   dec. 12, 2016 @ 22:25:51

   inca mai are rabdare si mila…. uite cata mila are de America, ca sa rastoarne multe si stim caci ca si tara, nu o meritam. Dar, El este bun si milostiv. Sa se indure de noi si si de Romania!

 6. octavpelin
  dec. 13, 2016 @ 02:22:51

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 7. Gheorghe Lavric
  dec. 13, 2016 @ 12:58:00

  editat”Multumim mister Cernea ca prin activitatea ta ai imunizat societatea romaneasca contra anormalitatii ne-ai provocat sa ne definim valorile,sa realizam cat de mult a inaintat imparatia raului,sa ne gandim la viitorul copiilor nostri,asta ne-a unit si speram ca vom avea si o luare de pozitie la nivel national sa fie de exemplu si la natiile Europei, ,ai oferit un serviciu util dar pagubos pentru sufletul tau ..urmeaza sa ne rugam pentru pocainta ta si a victimelor inocente ..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: