Avem un Președinte „BĂRBAT DE STAT”…sau doar un politician oarecare?

Klaus Iohannis Photo Realitatea TV

Avem un Președinte „BĂRBAT DE STAT”…sau doar un politician oarecare?

Vom afla răspunsul la această întrebare în următoarele zile…după desemnarea Premierului. Pâna atunci ne rugăm ca Dumnezeu să dea gândul cel bun celor care, pentru o vreme, au fost „înălțați în dregătorii”.

„Criteriile de integritate sunt evidente, nu voi desemna o persoană care e urmărită penal sau condamnată penal, sau are probleme de integritate…clasa politică trebuie să se resemneze, trebuie să avem politicieni curați și acesta va fi criteriu eliminant, indiferent de la cine vine propunerea, eu nu voi desemna o persoană urmarită penal sau condamnată”. (Klaus Iohannis)

P.S. Rugați-vă pentru România și dați Share la prieteni…

Samy Tuțac

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  dec. 14, 2016 @ 03:31:25

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. thetrouth
  dec. 14, 2016 @ 04:37:08

  A republicat asta pe thetrouth.

 3. thetrouth
  dec. 14, 2016 @ 04:47:44

  Daca ar fi fost barbat de stat , ar fi avut coloana vertebrala in relatia UE privitor la anumite „minoritati” iventate … iar daca ar fi fost politician ar fi castigat alegerile parlamentare. Eu de cand l-am vazut ca debiteaza prostiile alea cu minoritatile pe care in ro nu sunt , din cate stiu eu, asa de multi , si nici nu sau bagat in seama prea mult pana nu le-a facut el reclama pe la tv si in pressa. Apoi a trantit usa in nas bisericii in general , ceea ce in ro conteaza f mult , am stiut ca sa faultat singur si pe el si pe cei din partidul lui. Doar umila mea parere , poate dovedeste ca is wrong .

 4. ivanovicisorin
  dec. 14, 2016 @ 13:18:23

  ……”nu voi desemna o persoană care e urmărită penal sau condamnată penal, sau are probleme de integritate”… zise presedintele. Va rog sa-l observati in continuare in ce mod si-o va lua peste nas.Dumnealui nu este nici macar politician. Despre barbat de stat,ce sa mai vorbim. Este prea mult spus.Dumnealui nu-si poatedepasi conditia de profesor si acela mediocru. Sunt absolut convins ca la Sibiu altcineva „facea jocurile” in nici un caz nu primarul.

 5. Gheorghe Lavric
  dec. 16, 2016 @ 16:44:02

  Ce-au votat cei mai multi asta vom primi ,afara de faptul ca are sa-i fie Domnului mila de multi dintre noi ,si ca vom mijloci ca sa se continue ce s-a inceput …revolutia curatarii de acei ce au furat painea de la gura copiilor ,iar parintii au trebuit sa plece sa faca ceva pentru ei ,iata un atac la adresa familiei mult mai dramatic decat pare ,mi-as permite sa afirm ca este mult mai de amploare si cu efecte dezbinatorii pentru familie decat acolo unde am indreptat toata altileria grea ,iar coruptia ucide inima acestei natii ,familia mai mult decat orice acum si de aici vine principalul pericol ,si eu continuu sa cred ca Presedintele pt. aceasta este chemat si ca la acest capitol va fi integru caci de aici va incepe ca familile sa fie formate cu adevarat din un tata si o mama…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: