ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA – GANDURI DE SFARSIT DE AN

alianta-familiilor-din-romania-editorial-2016-2017

Editia de azi e ultima din anul 2016. Privim in urma si multumim lui Dumnezeu pentru inca un an in care ne-a privilegiat sa fim o voce a familiilor din Romania si pentru familiile ei. Suntem multumitori pentru oportunitatea care am avut-o si inca o avem sa facem ce ne sta in putinta pentru promovarea bunastarii spirituale, morale, si valorice a celei mai pretioase institutii sociale din istoria omenirii: familia si casatoria. Cu cit citim si studiem mai mult subiectul, cu atit ne dam seama si mai mult de frumusetea si perfectiunea acestei institutii atit de indispensabile societatii si civilizatiei: familia. Cuvantul lui Dumnezu spune ca Dumnezeu face toate lucrurile frumoase la vremea lor. Acest adevar se aplica in mod special familiei si casatoriei. Dumnezeu le-a creat si le-a instituit ca primele institutii ale omenirii. Inainte de a se naste statul, autoritatile, parlamentele, Curtea Constitutionala, ori chiar Uniunea Europeana, familia a existat si a dat nastere tuturor instutiilor pe care le vedem in jurul nostru astazi. Merita deci sa facem tot ce putem pentru promovarea familiei si a bunastarii ei.

Cu ajutorul lui Dumnezeu in toamna aceasta scrisoara saptaminala de joi AFR a ajuns la sapte (7) ani. Cu foarte mici exceptii ati primit in cutiile postale electronice la 6:30 dimineata, in fiecare zi de joi, cite un comentariu informativ despre valori. Editia saptaminala de marti AFR a trecut cu mult pste 300 de numere in care am facut la fel: am informat, am incurajat, am dezbatut. Anul acesta am transmis, prin intermediului buletinului informativ de marti, aproximative 2.000 de stiri, comentarii, recenzii de carti, lansari de carti ori anunturi privind valorile, evolutia societatii globale din perspectiva valorilor, sau curente ideologice ori politice care afecteaza directia valorilor. La sfarsit de an multumim din nou multilor voluntari care au investit mii de ore de munca pentru a asigura trimiterea la timp a materialelor. Au scris, au tradus, au aflat materiale relevante pentru Romania si familiile Romaniei. Le-au prelucrat. Voluntarii nostri sunt parinti, bunici, ori tineri, casatoriti si necasatoriti, care isi investec timpul pentru binele comun al familiilor din Romania. Nici unul nu e platit pentru munca lui. Trebuie deci apreciati. Le multumim inca odata.

Multumim deasemenea colegilor de la alte organizatii pro-familie si pro-vita din Romania pentru harnicia cu care si ei lucreaza la scopul comun de intarire a familiei si promovarea valorilor. Si ei trebuie apreciati. Eforturilor lor sunt la fel de importante ca si ale noastre si ne bucuram sa avem o cooperare frumoasa si fructuoasa.

Va multumim pentru multele mesaje de incurajare si apreciere pe care ni le trimiteti. Din lipsa de spatiu nu putem publica atit de multe cite am dori.

Multumim lui Dumnezeu

In mod special, la sfarsitul acestui an, dorim sa multumim lui Dumnezeu si voua pentru doua mari izbinzi la care toti ne-am facut contributia. Copiii Familiei Bodnariu si copiii Familiei Nan au venit acasa. Terminam anul pe o nota pozitiva. Daca acum un an in casele noastre era durere din cauza acestor cazuri si ale altora ca ele, acum ne bucuram. Copiii nostri au venit acasa. Norvegia a pierdut. Crestinii Romaniei au castigat. Prin rugaciune si exercitarea in mod util si responsabil a drepturilor lor civile. Batalia cu Norvegia a fost vazuta, incurajata si admirata de sute de mii ori chiar milioane de oameni din toata lumea. Romania a fost un exemplu unic si o incurajare pentru mii de familii abuzate de sistemele anti-familie de “protejare” a copiilor din tarile scandinave ori Marea Britanie. In acest sens, sa nu uitam tragedia Familiei Barbu.

Apoi, Coalitia pentru Familie a strans 3 milioane de semnaturi pentru protejarea casatoriei si familiei in Constitutia Romaniei. Un record mondial. Un record istoric. Datorat voua. Milioane de cetateni din toate lumea va apreciaza si urmaresc indeaproape, cu nadejdea biruintei finale, etapele urmatoare al proiectului constitutional din Romania. Batalia mondiala pentru casatorie nu s-a incheiat. A intrat intr-o noua faza cind Fii Luminii din toata lumea, din Mexic pina in Australia, si din Taiwan pina in Romania, lupta cu mai multa seriozitate  pentru protejarea casatoriei naturale.

Vom avea din nou nevoie de ajutorul dvs in primavara cind speram sa putem vota referendul. Pina atunci, fiti fara preget in gandirea crestina si rugaciune.

Pace in familiile noastre

Ultima parte a lunii decembrie la romani si in tot crestinismul este o vreme nu doar pentru comemorarea Nasterii Mantuitorului, dar si pentru familie. Un timp pe care il petrecem mai mult in casa, la o ceasca de ceai, cafea, si o felie de cozonac. In jurul mesei, impreuna cu toti cei dragi. La discutii. Asta e traditia romanesca. O traditie buna si frumoasa care imbogateste tezaurul nostru spiritual ca romani. Sarbatorim nu doar Nasterea Mantuitorului ci si familia, de la cel inca nenascut pina la bunicul ori bunica care se aproprie de plecarea spre cele vesnice. Va uram tuturor un timp placut cu cei dragi din casele voastre. Dorim pacea si binecuvintarile lui Dumnezeu peste orice familie si casa din Romania, fie mica fie mare, fie saraca fie instarita, fie sanatoasa, fie cu oameni suferinzi in casa. Va uram un Craciun Fericit si un An Nou Fericit! Nadajduim sa ne auzim, in pace si sanatate, dupa Anul Nou.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 16, 2016 @ 02:16:00

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: