Rugaciune – Zi importanta pentru Hermina si micutul William

hermina-si-william-danemarca

Nu mai este mult… Maine Hermina Nilausen Hermina Nilausen are infatisare la recursul procesului cu privire la William, indemn sa o sustinem special in rugaciune, chiar si post, ca Dumnezeu sa ii dea intelepciune, putere si credinta, ca Dumnezeu sa lucreze la inima si mintea celor ce dau verdict… Maine este o zi incercata pentru ea, aratati-va solidaritatea si alaturati-va cauzei.

O alta rugaminte ar fi, pentru cei care vor, sa hotaram o zi(cat mai repede cu putinta) in care sa eliberam un val de email-uri catre ambasada Romana din Danemaraca. Detaliile in comentarii sau in privat. Va multumim! Dumnezeu sa lucreze spre Slava si Gloria Lui, Amin!

Veverita Mariana Carmen:

Doamne, indura-te de Hermina si de William, atatea lacrimi, si-a pierdut un fiu iubit si acum statul i-a luat si pe acest micut, singurul care i-a adus bucurie dupa pierderea fratelui mai mare. Doamne, nu lasa aceste nedreptati. Te rugam fierbinte sa te induri de Hermina si sa-i asculti rugaciunile ei pentru scumpul ei de William. Iti multumim, Doamne, ca Tu asculti strigatele nenorocitului si ii vii in ajutor. Doamne, iti cerem biruinta pentru William si Hermina in numele Fiului Tau Preaiubit!

3 comentarii (+add yours?)

 1. Lucia Tudosa
  dec. 16, 2016 @ 01:06:43

  tin sa spun ca am o lista cu acesti copii neindreptatiti , rapiti de la parintii lor si ma rog pt ei si parintii lor;si tin post de cite ori pot .Spun aceasta , ca acesti parinti sa fie siguri ca nu sunt singuri ca din umbra sunt ajutati ,chiar daca nu-i cunosc, pling, ma rog, postesc; iar cind au fost victorii (cazul Botnariu si Nan), am plins de bucurie si i-am multumit Lui Dumnezeu.Si ca mine mai sunt multi care se roaga si postesc pt acesti copii si parinti .Va rog spuneti acestor parinti sa stie ca nu sunt lasati singuri !

  • rodi
   dec. 16, 2016 @ 01:13:07

   Dumnezeu sa va binecuvanteze si am sa adaug comentariul dvs. la pagina Pro Reintregirea Familiei la care acesti parinti citesc zilnic gandurile, incurajarile si rugaciunile noastre ca sa stie de dvs. si suntem siguri ca sunt multi altii ca si dvs. care poarta aceasta sarcina alaturi de acesti dragi parinti. Dumnezeu sa va rasplateasca dragostea dvs. fata de ei!

 2. octavpelin
  dec. 16, 2016 @ 02:16:25

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: