ANUNȚURI ALE NEFERICIȚILOR PENTRU CEI FERICIȚI… de George Alexander

womansad

ANUNȚURI ALE NEFERICIȚILOR PENTRU CEI FERICIȚI…
de George Alexander

✮ În primul rând, vreau să spun că dr. Camelia Smicală din Finlanda, trece prin momente din ce în ce mai grele… Noi vorbim pe facebook şi ne dăm cu părerea despre viața unui om şi a copiilor săi, distruşi de falsa Protecție a Copilului, dar, dacă NOI nu facem nimic – autoritățile, şi aşa nu fac nimic!- o vom avea pe conştiință!
Eu nu instig la ură, la proteste şi nesupunere, dar, constat amar, trebuie să ieşim în stradă pentru a salva copiii şi aceşti oameni nevinovați!

Toți cei care sunt Oameni, şi care pot contribui cu ceva (muncă, organizare, bani, idei, etc.) să ia legătura cu mine! Trebuie să lucrăm ÎMPREUNĂ pentru a o ajuta şi pe Camelia, şi pe ceilalți părinți.

✮ Nu ştiu, la ora aceasta, ce s-a întâmplat cu Mara Forțu şi cu copiii săi… Nu răspunde la telefon şi sunt îngrijorat… (Instanța trebuia să ia o hotărâre cu privire la rămânerea copiilor români, alături de mama lor, în România, sau expulzarea acestora către un tată homosexual, în Portugalia…).

familia-lazar-anglia-protectia-copiluluiFamilia Lazăr din Anglia trece prin momente de groază… Instanța engleză a hotărât să le ia copiii, care se află în acest moment în România, integrați fiind aici! Ataşez fotografia după unul dintre mesajele pe care le-am primit de la tatăl copiilor.
(Permite România ca străinii să facă absolut ce vor cu copiii noştri?!…).

✮ Iar, în final, un Anunț Umanitar!… Este vorba de familia unui patriot român din Basarabia, care a luptat cu arma în mână pe Nistru, pentru țara lui! Şi, care luptă, în continuare, pentru România!
… Bolnav, aflat într-o stare gravă, şi-a pierdut job-ul din Anglia, unde lucra, de o lună şi ceva… Familia sa, adică soția şi fiica de 8 (opt) ani, care urmează şcoala în Bucureşti, riscă să fie aruncată în stradă dacă până luni, 19 decembrie, nu plăteşte chiria pentru garsoniera închiriată (250 euro)!

Îi rugăm pe toți cei care pot ajuta, fie şi cu un leu!, să ne ajute, donând în conturile Asociației Pentru Protecția Copiilor şi Familiei “George Alexander”. (Vizitați pagina de facebook a Asociației.).

Îi cer iertare acestui Om, mare patriot român, pentru că am făcut acest anunț! Ştiu că este prea mândru pentru a ne cere ajutor, dar îi amintesc că prietenii sunt pentru a se ajuta reciproc! Oamenii, de asemenea, există pentru a fi Oameni şi a se şi ajuta!

Vă rog să fiți solidari cu familia aceasta! Asociația noastră, deja, i-a ajutat pe mulți şi vom continua să ajutăm oameni. Le mulțumim donatorilor care ne ajută să ajutăm, la rândul nostru, Oameni!…

(Vă rog, distribuiți la cât mai mulți!…)

george-alexander

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  dec. 16, 2016 @ 23:45:15

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  dec. 17, 2016 @ 02:42:58

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Trackback: Protecția oferită de statul român copiilor români din afara granițelor. Scurt pe doi: NU EXISTĂ | agnus dei - english + romanian blog
 4. gaby
  dec. 25, 2016 @ 04:53:04

  Oare banii care se strang ajung chiar acolo unde trebuie sau unele persoane profita de necazul altora pentru a-si umple ei conturile? Tare m-as bucura sa stiu ca banii sunt folositi in acopul in care se strang….

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: