E OFICIAL! Donald Trump a câștigat votul în Colegiul Electoral

trump

Reprezentanţii Colegiului Electoral l-au desemnat pe republicanul Donald Trump drept câştigător al alegerilor prezidenţiale din Statele Unite. 306 electori au decis ca miliardarul republican să devină noul ocupant de la Casa Albă, în vreme ce doar 232 de electori s-au îndreptat spre tabăra democratei Hillary Clinton, care a câştigat cu un avans de peste 2,8 milioane de sufragii votul popular din SUA, relatează News.ro.

Într-o primă reacție, Donald Trump a spus că va face eforturi pentru a uni țara și a promis că va fi președintele tuturor americanilor.

Pentru a fi ales președinte este nevoie de votul a cel puțin 270 de membri ai Colegiului Elector. Rezultatele acestui vot urmează să fie validate într-o sesiune comună a Senatului şi Camerei Reprezentanţilor care va avea loc la 6 ianuarie. Aceasta era o etapă oficială obligatorie înainte ca Donald Trump să fie învestit oficial în funcția de președinte, eveniment care se va întâmpla la 20 ianuarie. Și, într-adevăr, au existat „electori dezertori”, dar cei mai mulți dintre aceștia au venit, culmea, din rândurile democraţilor….

CITITI mai MULT – http://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/alegeri-sua-2016/donald-trump-a-castigat-votul-in-colegiul-electoral-635467

8 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  dec. 19, 2016 @ 23:47:06

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 2. octavpelin
  dec. 20, 2016 @ 02:30:52

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Ioan Burca
  dec. 20, 2016 @ 04:09:13

  Prea se tot face caz si in presa libertina americana, aservita aproape in totalitate Clintonilor, si platita de ei si de Partidul Democrat, si in presa libertina dinafara, inclusiv din Romania, dar care nu vorbeste aproape deloc de realitatea de pe teren.

  Cum a castigat Clinton votul popular? Pentru ea au votat …4 milioane de…morti, peste 3 milioane de ilegali plus fraudele cu masinile de vot cu votari multiple pt ea si voturi neinregistrate pt Trump plus containerele cu buletine de vot pt Clinton, plus intimidarea votantilor lui Trump, plus aproape toata presa cu ea, plus nenumarate demonstratii violente soldate cu dezastre, raniti si morti, platite de Soros, care-i plateste bine si pe unii din politicienii si ziaristii din Europa si din Romania, etc.!

  Concluzia: Cel care a castigat, inclusiv votul popular REAL, nu FRAUDAT cu probabil in jur de vreo ….10 milioane, a fost Trump.

  Azi nu se mai poate spune: ati pacalit poporul cu televizorul, pentru ca mai exista si internet, facebook, youtube, etc. Poate oricine intra pe youtube si vedea multimile de mii, sau zeci de mii, inclusiv alte mii care nu au incaput in sala sau pe stadion, la toate intalnirile lui Trump, cu coloane interminabile in ger, pe cand Clinton de-abia aduna vreo 2-3…sute, sau anula intalnirile din lipsa de interes, lucruri care nu au fost prezentate in presa americana si de afara, care cand filmau , il aratau numai pe Trump vorbind, si nici la insistentele lui Trump nu voiau sa arate multimea spectatorilor!

  Sunt multe de zis despre Clintoni, amandoi fiind grav bolnavi, din nefericire,(ea a cazut si s-a lovit la cap cu cativa ani in urma, si de aia i-a luat locul John Kerry, iar acum a fost de multe ori in campanie in situatii limita, lesinand etc. ; are si o sosie, care seamana leit cu ea si care mergea si vorbea in locul ei, lucru prezentat in presa sau pe net, in interviu cu sosia si sotul ei, numai ca oamenii sunt ignoranti; cum ar fi putut ea fi presedinte daca nu a mai fost in stare sa fie secretar de stat, datorita starii ei de sanatate precare?!). Fundatia Clinton care primea bani de la guverne straine (arabi, etc. si din care ea folosea in jur de 95%! Astea-s pe documente. Probleme cu emailurile oficiale ale guvernului, folosind serverul personal, nu cel oficial, si care emailuri au fost gasite de un roman din Arad, Lazar, cred, si care au fost date publicitatii pe net de Wikileaks si au fost vazute in toata lumea secrete de stat ale Americii. Probleme cu teroristii, cu care ea e prietena buna, etc., probleme, probleme, probleme…Intr-o dezbatere cu Trump a deconspirat si cat timp e necesar de cand presedintele da ordin de lansare a unei rachete nucleare, pana cand racheta pleaca! Asta in direct la tv, vazut si auzit de zeci de milioane de oameni din toata lumea! Cum sa pui presedinte o asemenea persoana corupta si iresponsabila?!

  Trump si nici un alt om nu e perfect, dar e capabil (a demonstrat in ceea ce a facut (nu batut din gura ca ea si multi politicieni pentru voturi), si oricum ea nu se poate compara cu el!

  Sa ne rugam pentru Trump, America, Europa, Romania si lumea intreaga, sa fie pace si cele necesare pentru toti si mantuire pentru toti, pentru ca DUMNEZEU L-a trimis pe FIUL SAU sa scape de la pierzare, adica de la iad pe oricine, adica pe toti oamenii!

  16. Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa vecinică. (BIBLIA, Ioan 3:16). DOAMNE, ajuta la mai bine!

  Tuturor va dorim,

  S​arbatori Fericite si Anul Nou Fericit​! cu = D​omnul​ ​ISUS
  HRISTOS = FIUL Lui​ DUMNEZEU =​ ​SALVATORUL Nostru, Cel Nascut in Betleem ! Sa-L Urmam si sa-L Slavim pe EL ! DOAMNE, Ajuta-ne la TOTI ! ​Amin!​


  O ce veste minunata! – Canta: „Speranta” si Prietenii


  Trei Pastori se Intalnira – Canta: Stefan Hrusca


  Asculta crestine – Colinde _ Canta: Cristian Vaduva, Puiu Chibici, Adriana Stoica, etc.

  • rodi
   dec. 20, 2016 @ 14:34:00

   Ii multumim lui Dumnezeu pentru totul de care ne-a ferit si continuam sa ne rugam pentru binele mers al tarii sub conducerea noua! Va multumim pentru toate linkurile si urare. Numele Domnului nostru Isus sa fie slavit pentru toate!

 4. Ioan Burca
  dec. 20, 2016 @ 05:01:29

  Asculta crestine – Colinde _ Canta: Cristian Vaduva, Puiu Chibici, Adriana Stoica, etc.

 5. Dorian C
  dec. 20, 2016 @ 07:05:54

  A republicat asta pe "Politichie" actuala.

 6. mike
  dec. 20, 2016 @ 20:50:26

  Totusi, sunt prea multi intinde mina traind pe spatele celor harnici – incurajati de partidul democrat – folositi pentru voturi – Ce e bun – Crestini au iesit la vot – si de aici aceasta rasturnare ce parea imposibila democratilor – Americanii sau trezit – mersul inapoi trebuia oprit – – Acum ,dupa toate piedicile puse de democrati – Trump – e validat – Sa ne rugam ca Domnul Sa-l ocroteasca pe noul presedinte de orice atentat – Nebunii nevindecati ,tot nebuni ramin– God bless America!!

  • rodi
   dec. 20, 2016 @ 22:49:48

   Credem ca Dumnezeu va duce la bun sfarsit lucrarea Sa, cat va dura asta, nu stim. Dar ii multumim Domnului pentru acest ragaz.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: