Update – Un nou apel pentru sora Bibi Danaila

Bibi Danaila

In August am aflat cu durere ca sora Bibi Danaila a fost diagnosticata cu cancer, puteti sa aflati mai multe detalii aici – Apel la rugaciune pentru sora Bibi Danaila.

Recent, am aflat ca tratamentul facut de sora Bibi nu a ajutat-o . Sora Stefania Irimiane informeaza despre  un nou aditional  apel pentru sora Bibi Danaila:

bibi-danailaSora si prietena noastra Bibi are o mare surpriza.. dupa intristarea de a nu-si sti familia intreaga unita, un nou “chirias” s-a instalat in caminul ei, neinvitat, si nedorit: cancerul. A incercat sa il dea afara “pe usa” (dupa chimoterapie, operatie), dar nu s-a dat dus, dimpotriva, si-a extins “locuinta”.. s-a intins si mai mult in trupul ei, si doctorii au hotarat sa il atace in felul in care stiu ei (si care deja a facut mai mult rau decat bine): inca o tura de otrava (chemo) si radiatii. Dar Bibi a hotarat ca nu mai vrea sa repete ceva ce nu ii face bine ci mai mult rau. In schimb, a gasit un doctor naturopat, care foloseste metode naturale pentru a ajuta organismul ei sa se refaca, sa se intareasca si sa lupte impotriva cancerului. A inceput deja tratamentul care este foarte costisitor. Asigurarea ei nici vorba sa acopere vreo parte din costuri. Daca ar mai vrea o doza de chemo, sigur.. dar pentru ca vrea sa aiba o sansa reala la a se face bine, atunci absolut nu vrea sa aiba vreun amestec.. Si, pentru ca nici o companie de asigurari normala nu acopera tratamente naturiste, Bibi se afla intr-o situatie financiara extrem de dificila.

Aici putem interveni noi: sa ne oprim un moment din alergarea noastra si sa aratam compasiune, dragostea pe care Dumnezeu vrea sa o avem unii fata de altii. Sa dam o mana de ajutor, pentru ca Bibi sa poata urma tratamentul pe care l-a inceput si fie ca Dumnezeu sa ingaduie tratamentului sa lucreze si sa ii dea vindecare!

Din dragoste pentru noi, Cristos s-a nascut in Betleem sa ne aduca mantuire. Fie ca dragostea lui Dumnezeu sa se nasca in inimile noastre. Sa ne iubim unii pe altii ca pe noi insine. Sa aratam dragoste fata de Bibi, si sa o ajutam, atata cat putem fiecare. Si sa sarbatorim impreuna cu ea nasterea Mantuitorului Isus, slava Lui!

Cineva a intins deja o mana de ajutor: i-a deschis un cont unde sa putem sa depunem fiecare cat putem. Numarul este: KEY BANK- BIBI DONATION ACCOUNT # 124511011338

Fiti binecuvantati de Domnul!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: