Al doilea copil al familiei Balog a plecat la Domnul

george-si-ligia-balog

Cu toate eforturile depuse de către medici, și cel de-al doilea copil al familiei Balog, cea implicată în accidentul de la Ghenci, a decedat. Nathanael avea doar 1 an și 9 luni.

Copilul a fost transportat la o clinică din Cluj-Napoca, însă rănile suferite în urma teribilului accident au fost prea grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Vă reamintim că mașina condusă de George Balog s-a izbit de un cap de pod după care s-a răsturnat într-un canal colector. Cei patru membrii ai familiei Balog: George, Ligia, Nathanael și Luca Timothy au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii.

În urma leziunilor suferite, cei doi ncopii au decedat.

Părinții acestora se află în stare gravă la spital.

„Starea celor doi soți, George și Ligia Balog, este în continuare critică, însă stabilizată, ambii fiind conștienți și reușind să comunice unul cu celălalt. Deoarece șocul emoțional ar putea fi extrem de mare, nu li s-a adus încă la cunoștință despre plecarea la Domnul a celor doi copii. Ambii părinți au nevoie să fie susținuți continuu în rugăciune, atât pentru vindecare, cât și pentru suportarea traumei despărțirii de cei doi copii!

Serviciile de inmormântare a celor doi copii vor fi asigurate de către Centrul Creștin Isus Lumina Lumii din Satu Mare la o dată care va fi anunțată ulterior.

SURSA – http://www.satmareanul.net/2016/12/27/inca-un-mort-in-cazul-accidentului-de-la-ghenci-vezi-detalii/

CITESTE si –

Citeste si

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: