Logodnici decedati in accident – Serviciile de Priveghi si Inmormantare la Biserica Baptista Maranata Arad

larisa-si-felix-biserica-baptista-maranata-arad

Două autoturisme în care se aflau patru, respectiv trei persoane, au intrat, luni seara, în jurul orei 21:00, în coliziune între Ineu și Șicula. Două persoane au decedat, iar celelalte se află în stare gravă, potrivit Aradon.ro

Tinerii logodiţi se aflau într-un autoturism marca Rover. El, 23 de ani, din Sebiş, se afla la volanul maşinii, iar ea, 21 de ani, se afla pe scaunul din dreapta faţă. Cu ei în autoturism se mai aflau încă trei persoane, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Cele trei persoane erau părinţii şi fratele şoferului, răniţi grav. Cei cinci fuseseră în vizită la rude, iar la plecare, tânărul de 23 de ani a întors maşina pe şosea, moment în care a fost izbit în plin de autoturismul marca Audi – care se deplasa dinspre Ineu – şi în care se aflau trei persoane.

Localnicii au povestit că autoturismul Audi făcea întrecere pe şosea pentru că a avut viteză foarte mare, iar tânărul care conducea Rover-ul nu ar mai fi apucat să-l vadă înainte de a efectua manevra de întoarcere. „Erau parcaţi aici şi au dat ca să iasă, să plece către Ineu şi se zice că a lăsat o maşină, pe care a văzut-o, să treacă şi că pe a doua nu a mai reuşit să o vadă, aşa viteză a avut. Se zice că făceau concurs…”, a povestit un bărbat aflat la locul accidentului.

„Maşina, Rover, era parcată şi a vrut să întoarcă, să meargă spre Ineu şi a observat prima maşină, a doua nu a mai văzut-o şi aia i-a lovit şi praf i-a făcut. A mai lovit şi o altă maşină, parcată. A târât-o vreo 30 de metri”, a spus un alt bărbat.

Afla mai mult aici – Cei doi tineri care au decedat în accidentul de luni seara din comuna Şicula s-au logodit cu o zi înainte de tragedia care le-a curmat viaţa!

Pastor Daniel Luca, cel ce l-a botezat pe Felix: Sunt uluit si profund indurerat si parca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat necazul acesta atat de mare. Mi-a dat Dumnezeu harul sa cunosc aceasta familie pe cand erau in Spania. Iar pe Felix am avut harul sa-l botez in apa in anul 2012 in Biserica Baptista ”Maranata” din Castellon – Spania. Nu imi gasesc cuvintele si sunt indurerat de vestea aceasta. Transmit pe aceasta cale condoleante ambelor familii si Dumnezeu sa mangaie pe cei ramasi in urma si sa se indure de parinti si sa le dea viata si vindecare. Cu profunda durere in suflet al vostru frate in Hristos, Daniel Luca – Pastor.

Apel

Dragi colegi și prieteni, astăzi am primit cu toții cu mare tristețe vestea tragicului accident al colegilor noștri, Larisa și Felix. În continuare, mama lui Felix este într-o stare critică și are nevoie de sânge. Vin cu un apel din partea familiei și cu marea rugămintea spre cei care pot să doneze sânge, să o facă mâine la Centrul de Transfuzie Arad, între orele 08.00 – 12.00. Vă rog răspândiți știrea sau informați pe cei care considerați că pot să ajute! Emanuel Flueraș

Se vor oficia slujba de priveghi maine incepand cu orele 19:00. Slujba de inmormantare va incepe joi la ora 13:00, cu slujba la Biserica Maranata,urmand ca trupurile sa odihneasca vesnic in Cimitirul Gradiste.

POZE de la Prima Seara de Priveghi

Urmatoarele Servicii

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: