Observator.tv – 5 adolescenţi români, victimele unui accident. Tinerii erau la colindat, la comunitatea de români din Oregon (VIDEO)

samuel-chiriac-seba-popa

Patru adolescenţi români au fost implicaţi într-un grav accident rutier, în statul american Oregon, în timp ce mergeau la colindat. Unul dintre ei, în vârstă de 16 ani, a murit, iar ceilalţi patru, cu vârstele între 14 şi 17 ani, au fost răniţi. Unul dintre ei este în stare foarte gravă.

Unul dintre tineri, Samuel Chiriac, 16 ani, a murit în urma impactului. Un alt adolescent, Seba Pop, de 17 ani, se zbate între viaţă şi moarte, pe patul de spital. Iar ceilalţi trei au fost, de asemenea, răniţi.

Erau nişte copii exemplari, spun reprezentanţii bisericii româneşti din Portland. Comunitatea românescă din zonă numără peste 20 de mii de membri, iar mulţi s-au oferit să ajute familiile lovite de această nenorocire.

Afla mai mult aici – http://observator.tv/extern/drama-romaneasca-in-sua-5-adolescenti-romani-victimele-unui-accident-groaznic-tinerii-erau-la-colindat-la-comunitatea-de-romani-din-oregon-video-193656.html

CITESTE si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: