AGNUS DEI – Noul director CIA desemnat de Trump: ,,Isus Christos este singura solutie pentru lumea aceasta”

trump-mike-pompeo-foto-ksbh

TRADUCERE AGNUS DEI –

Presedintele ales Donald Trump a desemnat pe noul său șef CIA , Mike Pompeo. Un creștin evanghelic, Pompeo este o figură foarte respectată în comunitatea de securitate națională. El este, de asemenea, un veteran al armatei, și un fervent susținător pro-viață.

în urmă cu doi ani, Pompeo a dat un discurs la o biserică unde a spus că este necesar sa se i-a masuri cu musulmanii care cred că Islamul este „singura cale”, „Această amenințare pentru America este de la oameni care cred profund că Islamul este calea și lumina și singurul răspuns”, a spus Pompeo enoriașilor, potrivit TVPress.

„Acești oameni cred că este o obligatiune religiosă, pentru ei, să șteargă creștinii de pe fața pământului”, a adăugat el. „Ei urăsc pe creștini”, a spus el despre o mică minoritate din rândul musulmanilor.

Pompeo a sfătuit pe credincioși să ” ne rugam și să stăm fermi,  și să luptăm și să se asigure că noi știm că Isus Hristos este Salvatorul nostru și El este cu adevărat singura soluție pentru lumea noastră.”

În urma bombardamentelor de la Maratonul din Boston, din 2013, Pompeo a luat cuvantul in fata membrilor Casei Reprezentantilor pentru a face apel către liderii musulmani să denunțe actele de terorism comise în numele Islamului. „Au fost doar mai putin de două luni de la atacurile din Boston, iar în intervalul acestor  săptămâni, tăcerea liderilor musulmani a fost asurzitore”, a spus el.

Omitand să condamne astfel de atacuri, a afirmat el, face ca liderii musulmani sa devina „potențiali complici”, în atacuri. „Atunci când atacurile teroriste, cele mai devastatoare asupra Americii în ultimii 20 de ani, provin cu o majoritate covârșitoare de la oameni ale unei singure credințe și sunt efectuate în numele acestei credințe, o obligație specială cade asupra celor care sunt liderii acelei credințe”, a spus el.

Pompeo este, de asemenea, un om de afaceri abil, pornind de la Thayer Aerospace, l-a vândut și apoi s-a dus la Sentry International, o companie care face echipament pentru terenuri petroliere. Pompeo a votat, de asemenea, sa opreasca fondurile pentru Planned Parenthood, numind-o „cea mai mare furnizoare comercială de avorturi din Statele Unite ale Americii.”

Trump a afirmat într-o declarație că el a fost mândru să-l numească pe Pompeo ca director al CIA. „El a servit țara noastră cu onoare și și-a petrecut viața luptând pentru securitatea cetățenilor noștri.” Președintele ales a continuat: „El va fi un lider briliant și inexorabil pentru comunitatea noastră de informații pentru a asigura siguranța americanilor și a aliaților noștri. ”

Pompeo a spus că a fost onorat de oportunitatea de a servi și de a lucra alaturi de Trump „pentru a păstra America în condiții de siguranță.” „De asemenea, aștept cu nerăbdare să lucrez cu războinicii inteligentei Americii, care fac atat de mult pentru a proteja pe americani in fiecare zi.”

8 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  dec. 29, 2016 @ 09:15:29

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Valeria Iancu
  dec. 29, 2016 @ 09:31:23

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. Zoicas Nicolae
  dec. 29, 2016 @ 12:34:06

  Ierusalimul o piatră grea!
  ”Așa vorbește Domnul care a întins cerurile și pământul și a întocmit duhul omului în el: ” Iată voi face Ierusalimul un potir de amețire pentru toate popoarele de primprejur, și chiar pentru Iuda la împresurarea Ierusalimului. În ziua aceea voi face din Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele. Toți cei care o vor ridica vor fi vătămați, și toate popoarele pământului se vor strânge împotriva lui.
  În ziua aceea zice Domnul, voi lovi cu amețeală pe toți caii, și cu turbare pe cei ce vor călări pe ei. Dar voi avea ochii deschiși asupra casei lui Iuda și voi orbi toți caii popoarelor…. În ziua aceea voi căuta să nimicesc toate neamurile care vor veni împotriva Ierusalimului. Atunci voi turna peste casa lui David și peste locuitorii Ierusalimului, un duh de îndurare și de rugăciune, și își vor întoarce privirile spre Mine pe care L-au străpuns…” Zaharia 12:1-4, 9-10; Ioan 19:37
  Atât Zaharia cât Ioan în Evanghelia consemnată de el, scriu despre Evrei, că în viitor vor vedea pe cine au străpuns.
  Să nu ne mire faptul că în versetele citate mai sus, avem un tablou geo-politic global al zilelor noastre iar Ierusalimul apare ca o imagine centrală în medalion.
  În lumina evenimentelor desfășurate începând cu a doua jumătate a secolului IXX dar mai ales in secolul XX această profeție citată mai sus a început să se împlinească.
  Ierusalimul a devenit o piatră grea pentru toate popoarele din anul înființării statului Iudeu modern 1948.
  Ierusalimul este o piatră grea a zilelor noastre în sensul că nici-o putere din lume, nu poate rezolva marea problemă a apartenenței lui. El se cuvine de fapt Evreilor. Dar fiindcă evreii au fost scoși din țara lor în primul secol după Christos, Arabii și Turcii care au stăpânit multe secole peste ea, se fac că nu știu că în antichitate evreii au locuit acolo. Popoarele creștine știu din Biblia primită de la Evrei că Isus a venit la Evrei și că ei erau acolo unde sunt din nou adunați.
  Deci Biblia și istoria seculară sunt doi martori care atestă fără echivoc, cum că, Palestina este țara Evreilor, pentru că încă acum patru mii de ani a fost promisă de Dumnezeu, patriarhului Avraam strămoșul lor.
  Ipocrizia popoarelor creștine este mare când este vorba de Ierusalim. Ele închid ochii în fața realității din motive financiare și economice. Fiind în mare măsură dependente de petrolul Arab au luat decizii nedrepte, și profund defavorabile Evreilor în cadrul Organizației Națiunilor Unite, învinuind Israelul de practici imperialiste, de acaparare de teritorii.
  Aceste politici nedrepte care vin din partea națiunilor dușmane Israelului, sunt numite simbolic ”cai” în profeția de mai sus. Amețirea lor și turbarea călăreților reprezintă confuzia și panica de care vor fi cuprinși în cele din urmă dușmanii Israelului.
  Ierusalimul ocupă în profețiile Bibliei un loc de frunte. El este un oraș străvechi a cărui origine o găsim în cartea lui Iosua capitolul 15:8
  El este orașul ales de Dumnezeu unde avea să se desfășoare cea mai mare tragedie din istorie de care tragedie este legată fericirea veșnică a omenirii, restaurată în curând, la condițiile edenice din trecut, dar o entitate supranaturală nu dorește fericirea omenirii. Acea entitate numită Satan, învrăjbește națiunile, și le instigă împotriva Israelului, pentru că el știe că din Ierusalim va începe: ”..să se facă voia Ta precum în cer așa și pe pământ…”
  Deși după rădăcina etimologică al cuvântului, Ierusalim, înseamnă ”Orașul Păcii”, numai de pace nu a avut parte de pe vremea când a călcat în el marele general Iosua.

  Pacea cu privire la Ierusalim, se va îndeplini în viitorul apropiat
  Psalmistul David ne îndeamnă în psalmul 122 să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului.
  Dumnezeu vorbește prin cartea Cronicilor că a ales Ierusalimul pentru ca în el să locuiască numele Lui. 2 Cronici 6:6.
  Dacă din timpurile antichității Ierusalimul a fost ales de Dumnezeu cu un scop, pentru vremile viitoare îi este prezis că va fi capitala întregii lumi. ”… În vremea aceea Ierusalimul se va numi scaunul de domnie al Domnului; toate neamurile se vor strânge la Ierusalim, în numele Domnului, și nu vor mai urma pornirile inimii lor rele…” Ieremia 3:17
  Isaia Capitolul 2 și Mica capitolul 4 la unison prezic, că noua constituție a întregii planete, va fi elaborată din Sion și comunicată lumii din Ierusalim, pentru că Dumnezeu a ales Ierusalimul! 1 Regi 11:32
  Este vrednic Ierusalimul să devină capitala lumii? Da! Căci secolele de trudă și umilință l-au calificat, iar acum Dumnezeu zice: ” Mângâiați, mângâiați pe poporul Meu, zice Dumnezeul vostru. Vorbiți bine Ierusalimului, și strigați-i că robia lui s-a sfârșit..” Isaia 40: 1-2
  Este cetatea în care găsim cele mai izbitoare contraste.
  O cetate binecuvântată care a devenit ucigașă. Domnul îi spunea: „ Ierusalime, Ierusalime care omori pe proroci, și ucizi cu pietre pe cei trimiși la tine…” Matei 23: 37
  O cetate distrusă de babilonieni în 606 înainte de Christos iar după 70 de ani reconstruită de Ezra și Neemia. Distrusă de Romani în anul 70 după Christos și recucerită de supraviețuitorii Holocaustului în secolul 20.
  O cetate iubită pentru Daniel care se ruga departe de ea cu fereastra deschisă în direcția punctului cardinal unde se afla Ierusalimul.
  O cetate spre care se îndrepta dorul a generații de evrei din Diaspora de-a lungul a celor aproape 20 de secole de surghiun. O cetate blestemată care s-a pătat cu sângele Fiului lui Dumnezeu.
  Și cu toate păcatele lui, Dumnezeu a ales Ierusalimul!
  Este cineva împotriva voinței divine? Da! ” Toate neamurile pământului se vor strânge împotriva lui„ Zaharia 12:3.
  S-a întâmplat aceasta în trecut? Nu! Au avut dușmani dar nu toate neamurile.
  Sunt în prezent toate neamurile împotriva lor? Nu! Dar cercul se strânge în jurul lor.
  Dar când se vor sui toate neamurile la Ierusalim să se închine Ieremia 3:17?
  Atunci când Cel pe care L-au străpuns va salva Ierusalimul de invadatori. ” În ziua aceea voi căuta să nimicesc, toate neamurile care vor veni împotriva Ierusalimului ”. Zaharia 12:9
  Deci salvarea Ierusalimului nu va veni de la Statele Unite, ci de la disprețuitul Nazarinean, și aceasta foarte curând.
  Profetul Ieremia scrie că va veni un mare necaz peste Evrei în anii următori. ”…vai! căci ziua aceea este mare; nici una n-a fost ca ea. Este o vreme de necaz pentru Iacov ( Israel); dar Iacov va fi izbăvit din ea. În ziua aceea voi sfărâma jugul de pe grumazul lui, îi voi rupe legăturile, și străinii nu-l vor mai supune…” (capitolul 30:7-8)
  Când va fi ziua aceea?
  Aceasta este ziua de mânie a lui Iehova care a început deja.” Căci aceasta este o zi a Domnului oștirilor, împotriva oricărui om mândru și trufaș…” Isaia 2: 12
  Îi va nimici pe toți? Nu! Ci: ”…Toți cei care vor rămânea din toate neamurile venite împotriva Ierusalimului, se vor sui în fiecare an, să se închine înaintea Împăratului Domnului oștirilor și să prăznuiască sărbătoarea corturilor.. ” Zaharia 14:16
  Dacă analizăm mai atent profeția vom vedea că dușmănia popoarelor nu este îndreptată împotriva orașului Ierusalim.
  Aici se poate observa că se încearcă o nouă expulzare a evreilor din țara lor, dar degetul divin de această dată apasă pe capătul de funie de care ține evreul. Poate să tragă de funie toate popoarele ca să o smulgă din mâna lui Israel, Dumnezeu nu va lăsa ca Ierusalimul să fie smuls din mâna evreilor.
  De ce? Pentru că Dumnezeu are un plan care este și în beneficiul dușmanilor lui Israel, dar ei nu știu. Are un plan ca de pe teritoriul lui Israel să inaugureze ceea ce noi numim faza pământească a împărăției Sale. Deci Împărăția pentru care ne rugăm este pe cale a se instaura începând din Ierusalim, dar dușmanii văzuți și nevăzuți se împotrivesc. Profetul spune că toți cei care vor încerca să ridice această piatră grea Ierusalimul și săi arunce pe Evrei în marea Mediterană,vor fi vătămați. Și vom da și un exemplu.
  Amintim aici un eveniment de mare importanță desfășurat în a doua jumătate a secolului XX din care se vede clar pedeapsa divină peste un mare sistem, Comunismul care s-a atins de Ierusalim. Pentru că cine luptă împotriva Ierusalimului luptă împotriva lui Dumnezeu.
  În urmă cu două mii de ani Domnul nostru Isus Christos profețea în Luca 21:24 că după expirarea de drept a domniei Imperiale în lume, începută în anul 606 înainte de Christos, Ierusalimul va redeveni Evreilor.
  Dumnezeu prin profeți, prin Domnul și apostoli a promis că va ridica din nou Cortul lui David din prăbușirea lui Amos 9:11; Faptele Apostolilor 15:16
  Domnia imperială s-a sfârșit în marele război mondial din 1914 iar în 1948 cortul lui David, a început să se ridice, ba chiar și mai înainte de această dată cu 70 de ani, la 1878 s-au făcut pregătiri pentru ridicarea lui.
  În 1948 când statul evreu a fost recunoscut de ONU ca stat pe harta politico administrativă a lumii, Ierusalimul după cum să spus a început să devină o piatră grea, pentru vecinii tânărului stat evreu și au început imediat un război împotriva lui dar fără succes.
  După aceea cea mai mare putere comunistă Rusia Sovietică și celelalte țări cu aceiași ideologie, înarmează până în dinți pe arabi cu cea mai performantă tehnică de luptă cunoscută la acea vreme.
  În acel timp simțindu-se destul de puternic președintele Naser al Egiptului cere Națiunilor Unite să-și retragă ”Căștile Albastre” din Sinai. Această așa zisă armată a păcii stătea ca tampon între Evrei și Egipteni.
  În urma retragerii trupelor de pace, Egiptul cu Iordania și Siria la care se alătură și alte state arabe, prind în clește cu armatele lor mica țărișoară care număra 2.500.000 de persoane, iar invadatorii în totalitatea lor numărau circa o sută de milioane. Micul David avea să lupte din nou cu marele Goliat.
  David învinge și anexează și cealaltă jumătate a Ierusalimului, dar printr-un atac surpriză chiar în ziua celei mai mari sărbători a lor Iom Kippur este pus în dificultate în 1973, când este surprins cu garda jos.
  Victoria a fost în cele din urmă de partea Israelului, dar cu pierderi însemnate.
  Pentru cei care își mai amintesc, acest război din 1973 este supranumit ”Războiul petrolului.”
  De ce? Pentru că după acest război Arabilor le-a venit ideea că pot pedepsi țările care i-au ajutat pe Evrei, refuzându-le a le mai livra țiței. Guvernele occidentale au intrat în panică, dar țările comuniste se simțeau la adăpost fiindcă erau prieteni cu Arabii.
  Arabii n-au închis robinetul, dar au mărit prețul barilului de țiței. Aceasta a dus la o criză economică a țărilor industrializate, pentru că din cauza scumpirii țițeiului, au trebuit să ridice prețul produselor, ceea ce ar fi dus la închiderea multor fabrici și ar fi creat șomaj și tensiuni sociale.
  Țările vestice ș-au restructurat economia pe consum mai mic dar cu randament mare și cu chiu cu vai au ieșit din criză după câțiva ani. De acum dându-se bine pe lângă țările Arabe modernizându-le economia, în schimbul livrărilor de petrol. Ca o ironie a soartei îi vedem pe marii lumii care cu un secol în urmă stăpâneau Orientul Apropiat stând acum cu mâna întinsă. Arabii văzând că din acest șantaj iese câștig mare, au ”uitat” să vândă prietenilor lor comuniști țiței cu prețul mic de dinainte de războiul cu evreii.
  Comuniștii au pierdut competiția economică cu occidentul, din cauza petrolului scump. Din această cauză produsele lor nu avea cătare pe piața mondială. Fiind un sistem politic foarte rigid cu o economie centralizată, care nu se putea adapta schimbării, au ajuns ca să zicem așa ”la sapă de lemn.” Iar populația simțea penuria de produse și o ducea din ce în ce mai rău, nemaiputând suporta regimul.
  Căderea Comunismului se datorează în special pentru că s-a atins de Ierusalim, ceea ce i-a produs o criză economică ireversibilă, nefiind nevoie pentru a fi distrus, de rachetele nucleare a Pactului Nord Atlantic.
  Mihail Gorbaciov a înțeles cauza rămânerii în urmă a Comunismului, dar încercând să-l reformeze i-a săpat groapa.
  Aceiași soartă vor împărtăși toți aceia care vor să șteargă Israelul de pe harta lumii.
  Dar care este acum viziunea Israelului? Știe el ce-l așteaptă?
  Evreii nu știu clar ce-i așteaptă pentru că încă au mahrama pe ochi spune apostolul, iar mahrama este dată la o parte numai prin Christos (2 Corinteni 3: 13-16). Cu toate acestea, privind în urmă la lagărele morții sunt hotărâți să nu mai moară în altă parte decât în țara lor, la fel ca cei de la Masada de acum două mii de ani.
  Ei nu sunt disperați. Unii având credință în profețiile Vechiului Testament simt că acolo sus Cineva îi iubește, și merg mai departe cu tenacitate la întâlnirea cu destinul, la întâlnirea cu Cel care ca și Iosif în vechime se va descoperii fraților Săi. Zaharia 12:10: Ioan 19:37; Matei 23: 39

 4. misucroitor
  dec. 30, 2016 @ 01:25:36

  • rodi
   dec. 30, 2016 @ 11:41:40

   foarte interesant. Catolicii totdeauna s-au implicat in politica, dar nu toti au fost crestini adevarati. Oricum, tot mai bine sa avem un crestin, decat un ateu si ma gandesc la dl Cernea cand zic asta si ce a insemnat termenul lui in parlamentul Romaniei…

   • misucroitor
    dec. 30, 2016 @ 15:54:35

    Evident, un director creştin CIA e mai bun, pentru America. Numai că, aceste principii creştine trebuie urmate până la capăt. Noul director CIA va fi uneori în pericolul de a ajunge aruncat la „groapa cu lei”, sistemul CIA nu-i va permite întotdeauna loialitatea totală față de principiile lui Dumnezeu. Îl va forța la mici compromisuri.

    Probleme de şah politic!

    Deşi nu toți catolicii din politica americană au fost creştini practicanți , ei totuşi au fost continuu conectați cu Vaticanul, prin încrengătura societăților secrete(Cavaleri de Malta, Opus Dei, Societatea lui Isus etc.); sunt infiltrați peste tot, în guvernul american, CIA, FBI…
    Nu ştiu dacă ştiți, dar în anul 2014 au fost persoane care au atras atenția că romano-catolicii controlează Curtea Supremă de Justiție, aceeaşi care cu puțin timp în urmă, au atacat puternic Instituția Familei susținând căsătoriile între persoanele de acelaşi sex (e simplu de observat metoda de lucru: controlează problema şi tot ei prezintă la momentul oportun soluția după cum le convine lor).
    http://vaticanassassins.org/2014/02/05/jesuit-rule-of-the-supreme-court-of-the-united-states-of-america
    Homosexualitatea impusă ca normalitate, face vocea publică să strige după moralitate: vor primi o moralitate creştină(papală)!
    Haosul moral din America a fost indus pentru a slăbi valorile creştinismului neoprotestant care acum ajunge nevoit să intre în unitatea ecumenică (prin acțiuni „în comun” cu Vaticanul) pentru a salva „valorile creştine comune”.

    Acum asistăm la o „recreştinare” a Americii, însă de astă dată „recreştinarea” se va face pe principii catolice(„pro-life”, evanghelie socială, dreptate şi justiție socială).

    “CÂND STATELE UNITE VA CONDUCE LUMEA, BISERICA CATOLICĂ VA CONDUCE LUMEA”
    [Arhiepiscopul Quigle; 1903
    “The Chicago Tribune”]

 5. octavpelin
  dec. 30, 2016 @ 02:01:15

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 6. Trackback: Noul director CIA desemnat de Trump: ,,Isus Hristos este singura soluție pentru lumea aceasta” | Crestini.com
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: