Soros: Trump este un „Dictator Prezumtiv” Care Amenință Noua Ordine Mondială

trump-soros-before-its-news

TRADUCERE AGNUS DEI

Într-un articol pentru Project Syndicate, Soros începe prin a menționa modul în care a trăit atât sub dominația nazistă și apoi sovietică în Ungaria, înainte de a afirma că „felurite forme de societăți închise (de la dictaturi fasciste, la state mafiote),  sunt în creștere”

Această afirmație este dejucată de fapte, care arată că: „Ponderea populației care trăiește în democrațiile mondiale este în continuă creștere.”

Soros scrie ca votând pentru Trump, americanii „au ales un şarlatan și un dictator prezumtiv ca președinte,” și că înfrângerea lui Hillary Clinton, înseamnă că America  va fi „incapabilă de a proteja și de a promova democrația în restul lumii” ( pentru că această politică a lucrat atât de bine în Irak, Afganistan, Siria și Libia).

De asemenea, Soros trântește noul cabinet al lui Trump spunând ca conține nimic altceva decât „extremisti incompetenți” și „generali în rezervă.”

Explicând modul în care susține Uniunea Europeană, pentru că este o încercare de succes la „inginerie socială”, Soros critică faptul că organismul a devenit „tot mai disfunctional” și dezintegrarea lui s-a accelerat „, prima dată  cu Brexit, apoi la alegerea lui Trump în Statele Unite, iar la 4 decembrie,  respingerea alegătorilor italieni, cu o marjă largă, de reforme constituționale. ”

Soros deplânge, de asemenea, presupusa influență nejustificată a președintelui rus Vladimir Putin în timpul alegerilor prezidențiale.

„La început, el a încercat să controleze social media. Apoi, printr-o mișcare genială, el a exploatat modelul de afaceri al companiilor de social media „pentru a răspândi informații eronate și știri false, dezorientănd electoratele și destabilizănd democrațiile. Acesta este modul în care el a ajutat peTrump să fie ales „, scrie Soros.

Soros spune ca Putin „s-a simțit amenințat de” revoluții colorate „din Georgia, Ucraina, și în altă parte”, fără însă să menționeze că Soros însuși a jucat un rol-cheie în  finanțarea acestor răscoale pe care el le-a pus la cale, precum și revoluția de culoare instigată impotriva lui Trump.
Ironia acestui elitist ultra-bogat, care a sponsorizat nenumărate răsturnari de guverne, insistând că lui îi pasă de „democrație” și voința poporului este deosebit de  însemnată.

Întreg tonul piesei este în mod clar plin de îngrijorare de faptul că mișcarea populistă care  străbate vestul reprezintă o amenințare directă la noua ordine mondială plutocratică pentru care Soros si-a petrecut întreaga viață ajutând la făurirea ei.

El conchide prin avertismentul că „UE este pe punctul de prăbusire”, ca urmare a stagnării creșterii economice și a crizei ieșite de sub control a refugiaților  (pe care, din nou, Soros însuși  a creat-o în primul rând, ca o modalitate de a obține putere politică).

http://www.infowars.com/soros-trump-is-a-would-be-dictator-who-threatens-the-new-world-order/

10 comentarii (+add yours?)

 1. anisioluiz2008
  dec. 30, 2016 @ 13:07:16

  A republicat asta pe O LADO ESCURO DA LUA.

 2. Gheorghe Lavric
  dec. 30, 2016 @ 21:37:49

  O prima informatie credibila ca chear ceva bun se intampla in America…cel putin pentru o vreme,ca tare mult bine nu prea are de unde sa vina, caci pacatul ajunge la coacere,iar Domnul asteapta o intoarcere spre El.1.,, Dupa aceea am vazut patru ingeri, care stateau in picioare in cele patru colturi ale pamantului. Ei tineau cele patru vanturi ale pamantului, ca sa nu sufle vant pe pamant, nici pe mare, nici peste vreun copac.
  2. Si am vazut un alt inger, care se suia dinspre rasaritul soarelui si care avea pecetea Dumnezeului celui Viu. El a strigat cu glas tare la cei patru ingeri, carora le fusese dat sa vatame pamantul si marea,
  3. zicand: „Nu vatamati pamantul, nici marea, nici copacii, pana nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!” Apoc c 7
  Îmi place · Răspunde · Chiar acum

  • rodi
   dec. 30, 2016 @ 21:59:54

   Daca ne uitam doar la finantarea miscarii gen si toate ramurile acelei miscari, lupta impotriva casatoriilor biblice, etc… nu putem sa nu fim recunoscatori lui Dumnezeu ca pentru o vreme a stopat valul acestui om.

  • thetrouth
   dec. 30, 2016 @ 22:51:02

   Amin cred ca traim o astfel de vreme , Doamne dane intelepciunea sa stam treji in vremea aceasta in care multi rasufla usurati crezand ca totul a trecut si putem trai cum vrem .

 3. thetrouth
  dec. 30, 2016 @ 22:46:49

  Adica vrea sa spuna ca dictatura noii ordini mondiale e pe duca , si ca democratia liberului arbitru a invins in Anglia , USA si Italia iar Europa e pe un topogan ireversibil , odata cu alegerile care vin in Franta si Germania sar putea sa mai ramana doar parlamentul de la Bruxel sa se bucure de noua ordine mondiala .Si poate cativa ca Iohanis care ii sunt devotati trup si suflet ici colo prin Europa .Oricum Soros a invatat cate ceva din dictaturile amintite mai sus ba cred ca lea si imbunatatit luand de la fiecare ce a fost mai josnic impletindule cu revolutiile minoritatilor .”Ghinionul ” lui a fost ca americanii mai au inca oameni care cred in Dumnezeu si in valorile morale divine.

 4. thetrouth
  dec. 30, 2016 @ 23:31:25

  A republicat asta pe thetrouth.

 5. moreconnection
  dec. 31, 2016 @ 09:50:16

  Multumim lui Dumnezeu pentru stoparea puterii demonice a lui Soros si biruinta data Americii prin noul presedinte. Speram ca sub ocrotirea Domnului sa mai avem zile de pace, zile de pocainta si pregatire in asteptatea Mirelui.
  Sa ne rugam pentru stoparea ordinii mondiale si pacea in intreaga lume.
  Va doresc tuturor un An Nou binecuvintat sub calauzirea Domnului.

  • Avram
   dec. 31, 2016 @ 22:20:15

   moreconnection.
   Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunea la care ne alaturam si noi. An nou fericit si cu Domnul inainte. God bless you

 6. octavpelin
  ian. 01, 2017 @ 11:26:40

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 7. Gabriela
  ian. 02, 2017 @ 08:16:38

  Am scapat de Noua Ordine Mondiala? Eu nu m-as hazarda sa afirm asta. Trump este doar o varianta preferata in locul lui Hillary.Nu este un om credincios, dar despre politica lui nu stim aproape nimic. Totusi, pare un tip deschis la posibilitati, dar vom vedea ce se va intampla cu adevarat dupa investirea lui.
  Trump promite ca va ajuta Israelul. Asta va duce la grabirea venirii Domnului pe de o parte, si la provocarea lumii arabe, pe de-a cea doua parte. Dar toate acestea se vor intampla pentru ca asa a promis Dumnezeu.
  Totusi, Trump se aseamana tot mai mult cu ceea ce ar trebui sa fie Anticristul, marele lider care va duce lumea spre dezastru. Sa ne rugam si sa asteptam venirea Domnului.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: