UPDATE Seba Pop – tanarul ranit in accidentul din Portland

seba-popa

Multumim Domnului pentru aceasta minune si continuam sa ne rugam pentru insanatosirea tanarului Seba Pop si celorlalti doi tineri care au fost raniti in accidentul din noaptea de Craciun in care un alt tanar, Samuel Chiriac, din aceeasi masina, a plecat la Domnul. Serviciile de Priveghi si Inmormantare pentru Samuel Chiriac vor fi in 6, 7 ianuarie. (Vezi aici).

Tineretul în noaptea de Crăciun … Puteți spune cât de afectati au fost fiecare dintre ei prin starea sufleteasca sumbră. Ei au petrecut ceva timp în închinare și rugăciune. DUMNEZEU este DUMNEZEU indiferent de circumstanțe….

29 decembrie 2016 – Haideti  să luăm un moment și sa dăm Slavă lui Dumnezeu pentru îmbunătățirea stării lui Seba! El a fost deconectat de la  aparatul de suport vital. El răspunde prin ridicarea degetului mare și a răspuns la numele său. Umflarea de la cap a mers mult în jos (dupa ce a suferit un traumatism cranian sever). Să continuăm să ne rugăm pentru o recuperare completă! Noi slujim unui Dumnezeu minunat! Există miracole!

Ani & Adi Petras

Citeste mai mult –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: