GABRIEL LEŞ, Ministrul Apărării, va fi primul penticostal cu funcție de ministru 

Un MINISTRU CRESTIN PENTICOSTAL este propus in ROMANIA!

CrestinTotal.ro

GABRIEL LEŞ, Ministrul Apărării, va fi primul penticostal cu funcție de ministru.

Senatorul PSD, Gabriel Beniamin Les, este propunerea pentru ministru al Apararii in guvernul Grindeanu. Gabriel Les a fost secretar pentru armamente din octombrie 2015, numit de fostul premier Victor Ponta, dar pastrat si in Guvernul Ciolos. Les, fost viceprimar si director APIA (Agentia pentru Plati in Agriculatura) Satu Mare, este licentiat in economie, dar a facut si cursuri la Colegiul National de Aparare.

Gabriel Leş este licenţiat în Economie, specializarea Marketing la Universitatea de Vest Timişoara şi deţine un masterat în „Managementul financiar contabil şi juridic al firmei”.

gabi-les

Vezi articolul original

2 comentarii (+add yours?)

  1. Gheorghe Lavric
    ian. 04, 2017 @ 16:03:17

    Am vrut pentru un timp sa ma abtin de a comenta stirea aceasta senzationala cumva…dar ceva tot as spune ..Stiti care a fost primul ..Ministru al Apararii crestin ?. PETRU .Curios si faptul ca inainte ucenicii-,,ministri” erau cu mare grija de armamentul din dotare..,,”Doamne”, I-au zis ei, „iata aici doua sabii.” Si El le-a zis: „Destul!” (Luc.22:38).Aveau si ceva pregatire militara..,Simon Petru, care avea o sabie, a scos-o, a lovit pe robul marelui preot si i-a taiat urechea dreapta. Robul acela se numea Malhu. (Ioan.18:10)…Petre…,,”Baga-ti sabia in teaca.” Eu nu am venit in lumea aceasta sa-mi fac o armata mai dotata ca a romanilor ,sunt altii cu asta ,lumea e deja insangerata de ura..Eu am venit sa intemeiez o Imparatie a iubirii asa cum lumea nu a cunoscut niciodata..,Sa va eliberez de pacat ,de voi insiva ,de dorinta de a fi ca imparatii lumii ..,,25. Isus le-a zis: „Imparatii Neamurilor domnesc peste ele; si celor ce le stapanesc li se da numele de binefacatori.
    26. Voi sa nu fiti asa. Ci cel mai mare dintre voi sa fie ca cel mai mic; si cel ce carmuieste, ca cel ce slujeste.Luca 22… Adevarat va spun ca oricine nu va primi Imparatia lui Dumnezeu ca un copilas, cu niciun chip nu va intra in ea.” (Luc.18:17)

  2. Trackback: Gabriel Leş, propus pentru funcţia de ministru al Apărării Naţionale, a primit miercuri aviz favorabil din partea Comisiilor reunite din Parlament | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: