Povești cutremuratoare – Locuiesc în Germania și lupt de 6 ani să îmi recuperez copilașul înapoi

COPII luati si plasati in Centre de Reeducare: Orfelinate, Case de copii…

TRADUCERE AGNUS DEI – Articol de Renault Olivier  –  Intitulat: Germany : Children abduction by the state has increased from 38 000 in 2011 to 129 000 in 2015

Am scris acest articol in 2012 – 38.000 de copii au fost rapiti de stat din familiile lor in 2011. Asta inseamna 105 copii rapiti zilnic. Statul german confirma aceasta. O stire publicata de der Spiegel in 4 octombrie 2016 explica caci 129.000 au trecut prin sistemul Protectia Copilului din Germania, numit Jugendamt, in anul 2015. Peste 20.000 de copii au fost furati fara o decizie juridica sau un proces in instanta. Furtul de copii de statul german e un secret si nimeni nu stie adevaratul numar de victime. Mai aflam ca peste 42.000 de copii de refugiati au fost luati de CPS -Jugendamt.

ENGLISH – I wrote in 2012:  «2011 38 000 children have been abducted by the state from their family». That was 105 children by day. – https://de.sputniknews.com/german.ruvr.ru/2012_09_19/88673711/ . This number is confirmed by the German State – https://de.statista.com/statistik/daten/studie/12982/umfrage/inobhutnahmen-minderjaehriger-durch-jugendaemter/. A news published under der Spiegel by sms/dpa/AFP October 4th 2016 explains to us that 129 000 children have passed under the control of the Jugendamt in 2015 http://www.spiegel.de/panorama/gesellschaft/jugendaemter-sehen-vermehrt-kinder-in-gefahr-a-1115076.html. That more than 20 000 children have been abducted directly by the Jugendamt without any trial and any decision of justice. In 2011, 105 children a day were taken away by the Jugendamt. In 2015, 358 children a day were taken by the German state. The source of that number is official. The state abduction of children stays a secret and nobody knows the real number. […] We also read that 42 309 refugee children have been imported to Germany.

77,645 children have been removed from their parents by the Jugendamt in 2015. We also see the big amount of children being abducted by the state in the duration

POVESTEA unei romance

O mămică aproape și-a pierdut fiul!
Lucrează la Liceul Teoretic „Joseph Haltrich” Sighisoara
Trăieşte în Frickenhausen, Bayern, Germany
Conversaţie cu Alin Ghiciulescu

mira-nincs

FOTO Criss Cosmin

Mira Nincs
Bună seara. Mă numesc Peter Mirabella. Locuiesc în Germania și lupt de 6 ani să îmi recuperez copilașul înapoi care este născut în anul 2005.10.14 în Ungaria. Mam căsătorit în 2005 în Ungaria cu un cetățean maghiar după 3 ani am fost nevoita să părăsesc țara din motive de agresiuni și amenințări cu moartea. Apoi după 5 luni întorcându-ma în Ungaria după copil ma băgat la abandon de familie. Din 2008 lupt cu protecția copilului pentru a-mi recupera copilașul dar din păcate fără nici o șansă. Nu înțeleg de ce. Protecția copilului nu îmi dă un motiv întemeiat. Singurul motiv mi-l scrie în zeci de scrisori că copilul nu mă cunoaște și nu l-am căutat ceea ce nu este adevărat. Pot dovedi prin chitanțele în valoare de aproximativ 10.000 de euro din anul 2011 și până azi că l-am căutat pe copil protecția copilului bătându-se joc de mine și de copilul meu. Menționez că doamna de la protecția copilului contribuie într-un joc foarte murdar. Prin ajutorul ei copilul de la 9 ani a dat persoane în tribunal , ere mașini confiscate de către poliție trecute pe numele lui, copilul are locuințe confiscate și contracte de vânzare-cumpărare pe autoturisme confiscate și locuințe. Apoi diferite amenzi de la financiar și anaf. Cu toate astea copilul trăiește într-o mizerie de nedescris și este îmbrăcat dintr-o încăpere cu cârpe vechi. Mâncarea o primește la porție sau de loc. Jucării nu a primit niciodată. Locuiește în mijlocul unei păduri. Și ce este mai rău se întreține relații sexuale față de copil. În timp ce soții stau la umbră copilul este obligat să lucreze pământurile și îngrijește minim 20 de porci care sunt cumpărate pe banii primiți după copil. Soții nu lucrează.

Copilul în 2009 a fost luat de la fostul soț și a ajuns la o doamna cu religie care după 3 luni a rupt mâna copilului a luat custodia copilului de la doamna aceea și la cererea fostului soț a primit custodia copilului unchiul fostului soț în 2010. Pe mine m-a exclus din motive că protecția copilului nu trimite înștiințare în străinătate.

În schimb mi sa cerut în schimbul copilului de către persoana care are custodia copilului cinci milioane de forinți împreună cu doamna de la protecția copilului.

Copilul meu în Ungaria trăiește în condițiile astea care sunt supuse unui pericol de moarte deoarece copilul la 6 ani avea toate soluțiile sub nas. Putea să beie oricând din ele. Apoi cada este foarte murdară nespălată și jucăria copilului este a suge furtunul de la mașina de spălat. Mașina de spălat de nedescris.

. Eu nu îmi mai găsesc liniștea mie frică în fiecare zi, mie foarte frică. Ultima veste despre copil am citit-o din scrisorile că copilul a scris cu scaunul (căcatul) lui pe pereții la Robotka István. Și le-a pus nisip în oala cu mâncare. Părerea mea copilul a făcut-o din răzbunare sau de frica lor. Mie teamă nu știu nimic de copil de anul trecut din septembrie. Vreau să îl sun sau sa îl vizitez nu mă lasă. De și am minute gratuite în Europa și pot să sun Robotka István nu accepta cu pretextul că pe el îl costă bani. Ca pe 3 minute de conversație a plătit 150.000 de forinți.

Ei umblă in pielea goală în locuința. Apoi dacă copilul intră în cameră în timp ce ei întrețin relații sexuale ei nu se feresc. Au scris în actele că din greșeală fac sex în fața copilului. Apoi copilul când a fost întrebat de către psiholog a răspuns Robotka că la anii lui 11 ani trebuie să învețe și e ceva cultural să umble dezbrăcați față de copil.

Copilul a fost fugit de două ori de acolo la 6 și 8 ani. La 6 ani la găsit după 2 zile la câțiva km. În pădure ascuns în niște roți că a fost atacat de caini.

A doua oară în oraș în Kiskunhalas la câțiva km de la ei din pădure. Mia povestit fostul soț că intr-o zi l-au căutat de la ora 18:00 până la 2:00 dimineață. Sa pierdut copilul prin pădure. Menționez oamenii aceea încep cu băuturi alcoolice dimineața la 5-6. Conduce cu copilul la școală beți apoi toată dimineața bea și dupamasa merg la ora 16:00 după copil la școală. Apoi dacă copilul mănâncă e bine dacă nu cu mâncarea primită de la școală. Prin pădure lăsat in voia lui dumnezeu.

Copilul este în pericol în fiecare minut acolo
Și protecția copilului susține locul acesta fără nici o explicație. Nu înțeleg de ce nu vor să îmi dea copilul doar nu face ouă de diamant.
Apoi că și fostul soț care se droghează sa mutat nu de munca la Robotka fiind răscumpărat. Doarme lângă copil beat și sub influența drogurilor
Cu toate că copilul este folosit pentru a salva după părerea bunurile lui Robotka István și îl scoate din pușcărie mai este și batjocorit și vândut ca un animal.

(SURSA CONVERSATIEI:https://www.facebook.com/observRomania/videos/1116146181808179/)

Din video nr. 2 –

Mira Nincs: Bucătărie Robotka István Kiskunhalas ungaria. Eu făceam curățenie în 2011 prima zii când lam vizitat pe copil
Lenjerie de pe a copilului. Am cumpărat lenjerie nouă și am schimbat-o. Pijamaua ce o poartă copilul am i-am cumpărat-o când avea 3 anișori. Videoclipul a fost făcut în 2011. Mânecile de la pijama ii ajungea la coate. Lenjeria nu o pot descrie. Normal erau albe. Dar din păcate cred ca nu au fost spălate de luni de zile.

Aici în noaptea aceea copilul mia cerut să îi arat partea mea intimă pentru ca vrea să o vadă și pe a mea. Am întrebat la cine a mai văzut apoi mia povestit că oamenii aceștia ce fac față de el. Relații sexuale

De atunci a recunoscut Robotoka și prin acte faptul că ce se petrece fata de copil dar protecția copilului susține acest lucru. Spune ca e normal și cultural. Copilul trebuie să învețe sexul.

Si ultimul video –

Copilul este în pericol în fiecare minut acolo
Și protecția copilului susține locul acesta fără nici o explicație. Nu înțeleg de ce nu vor să îmi dea copilul doar nu face ouă de diamant.
Apoi că și fostul soț care se droghează sa mutat nu de munca la Robotka fiind răscumpărat. Doarme lângă copil beat și sub influența drogurilor
Cu toate că copilul este folosit pentru a salva după părerea bunurile lui Robotka István și îl scoate din pușcărie mai este și batjocorit și vândut ca un animal.

Este copilul pe care l-am născut eu. I-am dat viață😥 și ca să poată omul acesta Robotka István supraviețui pe spatele copilului meu îl susține doamna asta Kovács Andrea. Nu înțeleg care este de fapt jocul lor. Dar nu îmi dau un motiv întemeiat de ce nu am dreptul la copilul meu???.

Mie teamă să nu facă copilul vreun rău să-și pună capăt zilelor sau ceva.
Cum aș putea dormii liniștită știind în ce familie este copilul meu.

Publicitate

5 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  ian. 04, 2017 @ 08:00:42

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. octavpelin
  ian. 05, 2017 @ 02:48:22

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  ian. 05, 2017 @ 03:29:34

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. Gicu Leonte
  ian. 07, 2017 @ 07:51:34

  Personal cred caci cuvintul „rapiti” este o exagerare grosolana.
  Nu intotdeauna statul e de vina. Deseori se petrec „greseli grosolane” in familii.
  Ar trebui sa pornim o campanie de educare a parintilor. Responsabilitatea fata de copii se afla in primul rind in miine noastre, ale parintilor.
  Din pacate am inversat prioritatile: situatia materiala ne este mai importanta decit copiii. Nu e de mirare caci se ajunge unde s-a ajuns.

  • rodi
   ian. 07, 2017 @ 11:44:26

   Un copil rapit pe nedrept e prea mult. Vedem tot mai mult ca astea nu sunt exceptii, ci e norma. Cel mai recent caz de care am citit este a unui nou nascut, rapit de la sanul mamei la doua ore dupa nastere pentru ca „EI” au decis ca ea nu va fi o mama buna. Cine sunt ei? Dumnezeu? NICIDECUM! Sunt Satana. Doar el rapeste si invinuieste fara temei. Sa nu aparam rapitori pentru ca uneori rapesc copii abuzati. Un copil rapit e deja PREA MULT. Ganditi-va cum v-ati simti sa va parasca pe nedrept un vecin si sa va ia copiii. Imediat ati socoti aceasta o rapire. Categoric.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: