Deputatul Pavel Popescu ”norvegianul” se muta cu nevasta filipineza in Romania, la cateva luni dupa ce spunea ca nu ar da Norvegia pe nimic in lume.

deputatul-pavel-popescu

Deputatul Pavel Popescu ”norvegianul” se muta cu nevasta filipineza in Romania, la cateva luni dupa ce spunea ca nu ar da Norvegia pe nimic in lume. Si-a schimbat gandirea sau a primit vreun ordin de relocare?

”Politicianul iedera”, liberal de business fara afaceri (la vedere). Pepiniera de politicieni români din Norvegia (III)

Apropiat al lui Daniel Funeriu și fost membru al PMP (partidul lui Traian Băsescu), susținător -admirator al premierului Cioloș încă de la învestire, Pavel Popescu a fost ”parașutat” în PNL Timiș, pe loc de frunte, doar cu câteva zile înainte de începerea campaniei electorale.

Pavel Popescu a locuit în Norvegia în ultimii cinci ani. Nu știm exact cu ce s-a ocupat aici, pentru că cea mai mare parte a timpului, conform CV-ului său, a fost freelancer (liber profesionist), dar nu apare înregistrat cu nici o activitate independentă.

Om de business – fără afaceri, fără declarație de avere

http://www.jurnaldenord.info/alegeri-parlamentare-2016/pavel-popescu-politicianul-iedera-liberal-de-business-fara-afaceri-la-vedere-pepiniera-de-politicieni-romani-din-norvegia-iii/

Reclame

7 comentarii (+add yours?)

 1. Regele Harald
  Ian 07, 2017 @ 01:00:15

  Alt papagal

 2. Stefania
  Ian 07, 2017 @ 07:03:15

  Scârboooosss!!!!

 3. eliodora
  Ian 07, 2017 @ 11:26:18

  Cred ca e cel care facea la B1 pe miratul ca cei din Parlament nu faceau ceea ce trebuie, si el , nou venit se mira cum pot sa fie asa; zicea ca ,toti parca se asteptau numai sa se infrupte din noua”hrana” ; la care Palada i a raspuns ca „vorbeste de el cand se refera la acest lucru”.Facea pe corectul si nevionovatul,m a mirat tupeul sau desi era nou venit in Parlament, si ma miram de unde o fi aparut, desi are atat curaj sa se exprime ca unul cu state vechi; e clar ca e un om periculos.

 4. octavpelin
  Ian 08, 2017 @ 02:43:56

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 5. Liviu
  Ian 08, 2017 @ 05:23:34

  Pentru mine individul in cauza este un fel de ….Agamita Dandanache, dar mult mai periculos….!

  • rodi
   Ian 08, 2017 @ 22:54:48

   L-am ascultat din nou in interviul lui Robert Turcescu si e ingrijorator ca acest domn va face decizii in Parlament pentru viitorul familiilor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: