Gabriel Beniamin Leș FOTO VIDEO COMUNICAT Oficial – Ceremonia de preluare a mandatului de ministru al apărării naționale

Ceremonia de preluare a mandatului de ministru al apărării naționale

Astăzi, în cadrul unei ceremonii desfășurate la sediul ministerului, Gabriel Beniamin Leș a preluat mandatul de ministru al apărării naționale.

Gabriel Beniamin Leș este primul penticostal  ales in functie de ministru.

COMUNICATUL MAPN-

COMUNICAT NR. 1
Data: 05.01.2017

Ceremonia de preluare a mandatului de ministru al apărării naționale de către Gabriel Beniamin Leș

În cadrul unei ceremonii desfășurate la sediul M.Ap.N., Gabriel Beniamin Leș a preluat joi, 5 ianuarie, mandatul de ministru al apărării naționale.

Noul ministru a mulțumit predecesorului său, Mihnea Motoc, pentru activitatea depusă la conducerea instituției și pentru modul în care au colaborat în timpul mandatului său de secretar de stat la Departamentul pentru armamente.

La rândul său, Mihnea Motoc a declarat că este convins că ministrul Leș va avea un mandat de succes la Ministerul Apărării Naționale, instituție cu a cărei problematică și proiecte majore noul ministru este deja familiarizat.

La ceremonie au fost prezenți șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, șefii categoriilor de forțe ale Armatei și șefi ai structurilor centrale din M.Ap.N.

Secţia Presă

FOTOS / VIDEO de la Ministrul Apararii Nationale 

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    ian. 06, 2017 @ 03:01:01

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: