Cristina (sotia pastorului Marius Moisin) are nevoie de sprijinul si rugaciunea noastra!

Dragi Bucuresteni, va rugam sa o ajutati pe Cristina!

Vezi si – ANUNȚ UMANITAR – Nevoie URGENTĂ de sînge pentru Cristina (update: cont bancar)

CrestinTotal.ro

99999999999Am aflat astazi, de la pastorul Marius Moisin, cã sotia lui, Cristina, este internatã la Spitalul Fundeni din Bucuresti, fiind diagnosticatã cu leucemie acutã limfoblasticã de tip B.
In perioada 10-31 ianuarie sora Cristina are nevoie de transfuzie de sânge/aferezã (proces prin care se scot trombocitele din sânge).
Facem un apel cãtre credinciosii baptisti, penticostali, crestini dupã Evanghelie, dar si de alte confesiuni, din Bucuresti, Pitesti si Ploiesti, care au grupele O1, A2 si B3, sã doneze sânge pentru Cristina, cu specificatia: Moisin Cristina, Spitalul Fundeni, Hematologie, etaj 3, Bucuresti.
Ne rugãm pentru ea, pentru Marius si pentru copiii lor. Dumnezeu sã se atingã de trupul ei si sã le întãreascã credinta.

Vezi articolul original

5 comentarii (+add yours?)

 1. Janeth
  ian. 10, 2017 @ 11:28:12

  Nu stiu daca ati observat, dar tot mai multe familii de pastori au probleme, de la boli crunte, decesul copiilor, sotiilor, persecutii, lepadare de credinta…. Oare ce se intampla?
  Dumnezeu sa binecuvanteze toate familiile implicate in slujire!!!

  • rodi
   ian. 10, 2017 @ 12:10:52

   e adevarat, incercarile vin peste multi slujitori si trebuie sa ne rugam pentru ei si pentru familiile lor, ca Dumnezeu sa-i pazeasca si sa-i treaca cu biruinta prin orice incercare.

 2. eliodora
  ian. 10, 2017 @ 12:23:54

  Adica > Greseste Dumnezeu cand ne da incercari ale credintei?
  Nu cred !Nu o sa ne dea ceva care intrece puterea noastra; NUMAI EL le stie pe toate.Leucemia acuta are evolutie mai rapida decat cea cronica.Insa Dumnezeu care nu greseset niciodata o poate vindeca intro clipa; numai Voia Sa conteaza si nu o stim intotdeauna.Daca EL zice :daca se dupa credinta ta, inseamna ca te poate vindeca dACA ai credinta puternica in EL ?

 3. Trackback: ANUNȚ UMANITAR – Nevoie URGENTĂ de sînge pentru Cristina (update – cont bancar) | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Anunț important pentru Câmpulung, Ploiești si București | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: