La Multi Ani vesnici ELIANA BODNARIU !

La Multi Ani vesnici ELIANA BODNARIU !

familia-bodnariu

Foto captura Video iunie 2016

Bine ai venit pe meleagurile romane ,ale Bucovinei, locurile unde a copilarit tatal tau cand era ca tine…Pentru noi ,cat si pentru parintii ,bunicii tai si pt toti acei care s-au rugat ,au strigat ,au protestat ,au si disperat uneori pt voi ,tu nu ai 11 ani ,pentru noi tu te-ai nascut in 2016..,.te-ai nascut din lacrimile noastre..ale mamei si tatalui tau,din rugaciunile noastre..,si totul a durat din nou aproape 9 luni, si nu stiam cum ve-i arata…

Cu ocazia cand ai venit in lumea noastra din nou, avem o amintire, acest scurt VIDEO in care te-am cunoscut ce-l mai bine si ti-l dedicam din nou in aceasta zi frumoasa de libertate ,de a te bucura de dragostea parintilor si familiei tale,iar noi suntem bucurosi sa va stim fericiti impreuna, bucurie si speranta ce a cuprins toate mamele care inca isi asteapta sa le vina copiii acasa …Un gand bun si speranta pentru toti..!

Gheorghe Lavric

Un comentariu (+add yours?)

  1. ana
    ian. 12, 2017 @ 09:23:22

    La multi ani, binecuvantati Eliana.Domnul sa-ti dea o crestere frumoasa,sa te poarte todeauna sub protectia LUI… Sa ramai mereu o bucurie ,pt. parintii tai. .La multi ani pt toata fam. Bodnariu….Domnul Dumnezeu ,sa va dea un an de indurare si pasii vostrii sa fie binecuvantati, pe pamant romanesc.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: