Update 3 – Adi Hentea

Adi Hentea

Ne bucuram sa aflam alte vesti bune de la Adi Hentea.

John Stefan ne informeaza in dupa masa aceasta:

Vesti bune dinspre Ohio..am schimbat cateva cuvinte cu Adi (text) si m-am bucurat enorm spunandu-mi ca zareste lumina ….!

Praise de Lord!Continuam sa ne rugam ….!

La cateva ore dupa operatie, in data de 10 ianuarie, sotia lui Adi Hentea, Adina Hentea a scris„până acum totul merge bine, așa cum s-a plănuit” (Echipa comunica cu ea prin mesaje scrise.)

Vezi update nr 2 scris de un prieten de-a lui Adi Hentea: Era după patru ore de operaţie la ochiul pe care medicii vor să-l recupereze în mare parte. … Adi Hentea are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu… dar şi de al nostru! – UPDATE

Vezi si –

Pana si ziarul principal din Arad, Aradon.ro si-a indemnat cititorii sa ajute cu donatii pentru operatia lui Adi Hentea:

Să Ajutăm!

Dacă doriți să-i ajutați pe soții Hentea să strângă banii necesari operațiilor care i-ar putea reda vederea lui Adi, nu stați pe gânduri! Pentru donații, nu trebuie decât să accesați următorul link: https://www.youcaring.com/adihentea-729950. E un site specializat pentru strângere de fonduri în scop caritabil, unde a fost creată campania „Ajută-l pe Adi să vadă din nou”. Orice donație făcută în cadrul acestei campanii, oricât de mică ar fi, este de mare ajutor pentru ca operațiile de care are nevoie Adi Hentea să se poată realiza. Să-l ajutăm!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: