ITALIA: Un tribunal decide că doi frați gemeni nu sunt frați… O victorie pentru militanții pentru drepturile homosexualilor

baby-egg-shell-fertility-foto-pinterest

Este prima dată când o instanță italiană a stabilit că interesul copilului (sic!) prevalează față de legalitatea modului în care acesta a fost conceput…

Interdicția surogației, subminată judiciar în Italia: Un tribunal decide că doi frați gemeni nu sunt frați. (Milan)

Conform unui articol publicat la 8 ianuarie de Washington Post, într-un caz complex, în care, în cele din urmă, legea a surclasat biologia, instanța a decis că doi frați gemeni, născuți de aceeași mamă-surogat și având aceeași mamă biologică, nu sunt frați.

Această decizie problematică a inversat o decizie anterioară a instanței inferioare, care nu permitea taților biologici ai copiilor, un cuplu de homosexuali, să îi înregistreze drept copiii lor.

Întrucât fiecare bărbat a folosit propria probă de spermă pentru crearea in vitro a embrionului, curtea a decis că fiecare bărbat își poate înregistra propriul copil biologic ca fiind al său, nerecunoscând ca părinte nici mama biologică, nici mama surogat.

Aceasta a constituit o victorie pentru militanții pentru drepturile homosexualilor, întrucât până acum, maternitatea surogat nefiind legală în Italia, cuplurile homosexuale nu își puteau înregistra copiii obținuți prin surogație în alte țări. De asemenea, deși există o lege a parteneriatelor civile pentru homosexuali, aceasta exclude adopția pentru cuplurile de homosexuali.

Famiglie Arcobaleno (Familiile Curcubeu), o organizație de lobby pro-homosexualistă care a ajutat cuplul în acest caz, a lăudat bizara decizie judiciară ca pe un „pas pozitiv”. Președinta organizației, Marilena Grassadonia, a declarat pentru Washington Post:

„Este prima dată când o instanță italiană a stabilit că interesul copilului (sic!) prevalează față de legalitatea modului în care acesta a fost conceput. Interesul copiilor este de a avea un părinte (sic!). De asemenea, până acum copiii erau numai cetățeni ai SUA, dar în sfârșit tații le pot oferi cetățenia lor italiană.”

Afla mai mult aici – http://www.culturavietii.ro/2017/01/12/interdictia-surogatiei-subminata-judiciar-in-italia-un-tribunal-decide-ca-doi-frati-gemeni-nu-sunt-frati/

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  ian. 12, 2017 @ 22:24:13

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 2. Gheorghe Lavric
  ian. 13, 2017 @ 17:52:11

  Daca Roma cedeaza e bay..Spunea un teolg ortodox ,,cand catolicilor le-a mers rau nici noua nu nea mers prea bine „…acum spunem si noi protestantii si neo..daca ei cedeaza la capitole vitale ale crestinismului ,desi au tinut sus standardul asa ca catolicii ,chear daca noua ni se pare ca suntem centrul pamantului ..devine evident ca lupta ne apartine tuturor ,intrucat e pentru valori crestine ,si nu confesionale…Doamne ajuta ..!

  • rodi
   ian. 13, 2017 @ 23:00:17

   baiul e ca in ziua de azi, un judecator poate sa ‘reinterpreteze’ legea dupa moftul personal si sa intoarca pe cap drepturile naturale. Vin vremuri nesigure si cei neprihaniti vor avea de suferit.

 3. octavpelin
  ian. 14, 2017 @ 02:31:34

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: