Adi Hentea – 2 Articole în Adevărul – Cântăreţul creştin orb a fost operat. Adi Hentea începe să vadă

adi-hentea

FOTO Adi Hentea

Povestea unui cântăreţ creştin orb, care are nevoie de ajutor

Adi Hentea, cântăreţul creştin care împărtăşeşte Evanghelia peste mări şi ţări şi care a făcut apel la semeni pentru a fi ajutat financiar să vadă din nou, a fost supus primei operaţii.
Intervenţia a fost efectuată University Hospital din Cleveland, Ohio, a durat aproximativ patru ore. „Totul a decurs bine. Am reuşit sa depăşim riscurile de care ne temem cel mai tare, care ar fi putut compromite ochiul şi operaţia este o reuşită din punct de vedere medical. Fiecare etapa îşi are riscurile ei dar speram sa le depăşim pe toate, fiecare la momentul potrivit. Sunt progrese mari. La câteva ore după operaţie deja puteam percepe lumina. E un prim semn ca ochiul nu e pierdut. A doua zi, la primul control deja puteam percepe mişcarea mâinii prin fata ochiului. Urmează recuperarea cu toate implicaţiile ei. Va mulţumesc foarte mult pt sprijinul acordat atât in rugăciune cât si financiar”, a scris Adina Hentea pe site-ul de socializare Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/ojpvrj

2013

2013

Povestea unui cântăreţ creştin orb, care are nevoie de ajutor

Cine este Adi Hentea? Adi Hentea este un cântăreţ creştin care împărtăşeşte Evanghelia peste mări şi ţări. „Adi s-a născut în anul 1982 în Arad. A fost un tânăr sănătos care a făcut o infecţie de conjunctivită. Problemele au început ca urmare a erorilor medicale care într-un final i-au compromis vederea. Din cauza interdicţiilor pe care sistemul comunist le-a impus, Adi nu a putut părăsi ţara pentru a primi ajutor medical de calitate. A avut nu mai puţin de 15 intervenţii chirurgicale, care mai târziu, câteva dintre ele s-au descoperit a fi experimentale. Într-un final, în anul 2001, după o nouă intervenţie medicală, de data aceasta, Adi şi-a pierdut definitiv vederea la ochiul stâng.

Citeste mai mult: adev.ro/ojgrkt

Cum să ajutăm!

Campania umanitară „Ajută-l pe Adi să vadă din nou!” continuă în mediul online. Din cei 105.000 de dolari necesari celor două operaţii, s-au adunat deja peste 60.000 de dolari. Accesaţi link-ulhttps://www.youcaring.com/adihentea-729950 şi donaţi! Orice sumă, oricât de mică, e de mare ajutor.

Citeste si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: