La ordinea zilei – Suntem urmariti pe Internet – 13 Ian 2017

captura-youtube-secret-insect-spy-drones

La ordinea zilei – Suntem urmariti pe Internet – 13 Ian 2017

In lumea noastra, din ce in ce mai putin putem vorbi de lumea privata. Totul a pornit de la o stire pe care am vazut-o pe Descopera.ro, o stire in care cercetatorii au inventat niste dispozitive care seamana cu un fel de viespi, insecte, care zboara si care monitorizeaza absolut totul despre noi. Intra o musca in casa, de fapt, nu e musca, e o camera care te filmeaza si vede tot ce faci, spui si gandesti. Oricat de science fiction pare lucrul acesta, nu m-ar mira. Poate nu e nevoie de o musca, este suficient sa deschizi laptopul sau nici macar sa nu-l deschizi, sa fie in camera ta.

E adevarat asta cu insectele. Cel putin despre armata israeliana, am citit cu ani in urma ca, au inceput sa foloseasca astfel de dispozitive: un tantar, o musca, o albina care intra in casa si filmeaza tot…..

Citeste si – Cand omul se joaca de-a Dumnezeu – Un proiect care prevede ca roboții să devină „persoane electronice”, este analizat în prezent de Parlamentul European

Secret Insect Spy Drones

7 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  ian. 14, 2017 @ 02:29:03

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Gheorghe Lavric
  ian. 14, 2017 @ 04:56:28

  ,,Lor le-a fost descoperit ca nu pentru ei insisi, ci pentru voi spuneau ei aceste lucruri, pe care vi le-au vestit acum cei ce v-au propovaduit Evanghelia prin Duhul Sfant trimis din cer si in care .CHIAR INGERII DORESC SA PRIVEASCA (1Pet.1:12) ,,,Eu ma simt tare bine cand am urmaritori,..atunci cand vorbesc la telefon si aud un ecou incep sa schimb subiectul si sa le vorbesc de Dumnezeul meu ,Mi-am adus aminte de un proroc care a fost chemat la securitate si asa in gluma i-au zis ,,,am auzit mosule ca prorocesti spune-ne si noua ceva..? .A inceput fratele nostru–-,, Asa -ti vorbeste Domnul …cat despre tine care te-ai culcat cu secretara ta si este mama a copiilor.,vine vremea..,,” Destul..destul !..nu mai spune nimic”.. dute !..,,Dar, pe cand vorbea Pavel despre neprihanire, despre infranare si despre judecata viitoare, Felix, ingrozit, a zis: „De asta data, du-te; cand voi mai avea prilej, te voi chema.” (Fapt.24:25) O emisiune interesanta.aici AUDIO..Cat.cu impunerea semnului fiarei si inchinare este o problema …vine vremea generatiei noastre ,si nu-i departe cand va trebui sa dam marturie lumii in care traim ,sa avem martirii nostri si sa scriem propriile pagini de istoria mantuirii Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce pe locuitorii pamantului. (Apoc.3:10) ,Sa ne pregatim !

 3. Trackback: Un proiect care prevede ca roboții să devină „persoane electronice”, este analizat în prezent de Parlamentul European | agnus dei - english + romanian blog
 4. Maria
  ian. 14, 2017 @ 16:35:59

  Cu privire la ganduri nu cred.

  • rodi
   ian. 14, 2017 @ 19:24:41

   Deja se lucreaza la computer care detecteaza activitatea undelor din creier, care are potentialul sa ne citeasca gandurile. Tocmai, oamenii de stiinta cred ca pe viitor com comunica citind gandurile unii altora….

 5. Maria
  ian. 14, 2017 @ 16:42:01

  Doar Dumnezeu ne cunoaste gandurile.

 6. Gheorghe Lavric
  ian. 17, 2017 @ 06:22:13

  Acestea sunt programe automate(fara sa aiba de a face cu intimitatea ,nu suntem asa importanti asa cum ne place sa ne credem) pe cuvinte cheie care sunt destinate sa-ti faca un serviciul util ,pe de o parte ,iar altfel sunt folosite in scop de reclama comerciala ,pana la urma este cererea si oferta ,Cei mai confuz din toate acestea sunt interpretarite fomofobe conspirationiste confuze …dar asta nu exclude confruntarea finala cu fiara ,batalie ce va fi castigata doar de cei ce nu sunt ei fiare traind dupa indemnurile firii (fiarei)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: