Consilierea homosexualitatii

bogdan-graur-consilier-http-inhimministry-com

Homosexualitatea are substrat demonic sau e ceva emotional?

Eliberarea de duhul de homosexualitate – Unii se pot întreba dacă problema aceasta a homosexualității are în spate într-adevăr o prezență demonică sau este doar un debate teologic, o învățătură la care trebuie să-i facem față rațional cu scripturi și lucruri din acestea. La un moment dat am consiliat un bărbat care înainte de a fi credincios a întreținut atât relații homosexuale cît și heterosexuale și l-am condus punctual în rugăciunea aceasta în care să-și ceară iertare pentru fiecare relație în parte , să se ierte pe el insuși , să primească bineînțeles iertare din partea lui Dumnezeu pentru păcatul ăsta, pentru fiecare în parte, și în timp ce eram acolo în cameră și el închidea ochii și eu urmam să mă rog pentru el , am legat duhul de homosexualitate și i-am poruncit să plece de peste viața lui , am intrat într-o rugăciune simplă, fără niciun fel de artificii , am văzut că își deschide ochii, se uită în jur ca și cum n-ar ști pe ce lume e și eu mi-am terminat rugăciunea după care l-am întrebat ce s-a întâmplat în timpul rugăciunii , de ce și-a deschis așa ochii, ce s-a întâmplat? Și el a spus că atunci când m-am rugat și am poruncit duhului de homosexualiate să-l părăsească , a simțit așa un vânt puternic în cameră și a deschis ochii să vadă dacă s-a deschis geamul , tună afară, ce se întâmplă?

Din ce cauză e mișcarea asta de aer în cameră? Și lucrul ăsta m-a făcut încă o dată să observ faptul că în spatele acestor probleme care vizează homosexualitatea și relațiile sexuale stau duhuri, stau puteri demonice care încearcă să țină omul în păcatul respectiv , care încearcă să afecteze viața omului și chiar dacă vorbim de un om credincios care-L urmează pe Dumnezeu , cel rău își păstrează acel loc, acel spațiu în ființa omului cu încercarea că poate odată reușește să mai strecoare o dată căderea individului și întoarcerea lui la fostele păcate.

De aceea este foarte importantă consilierea și eliberarea acestor oameni care au trecut la un moment dat în viață prin diferite relații sexuale care nu sunt după voia lui Dumnezeu. Și în acest caz, ca în toate cazurile de consiliere, așa cum este scris în 1 Ioan 1:9, dacă ne mărturisim păcatele, Dumnezeu este credincios și drept ca să ne ierte și să ne curățească . Omul are nevoie nu numai de a-și mărturisi păcatele , a le aduce înaintea lui Dumnezeu, poate câteodată să le aducă din nou și din nou aceleași păcate că se simte că nu e iertat , ci are nevoie și de curățire, și de eliberare și acest verset vorbește foarte clar despre acest lucru.
Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com
–––––––
Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.
Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/…

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    ian. 15, 2017 @ 02:53:21

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: