Quiz Crestin – Intrebari Biblice de Calin Ursaciuc

quiz-crestin

Acest joc este sub forma unui quiz crestin structurat pe 30 nivele diferite si fiecare nivel contine 50 de intrebari unice din toate cartile Bibliei.

Biblia ar trebui sa fie cea mai citita carte din intreaga lume insa ne dam seama ca de multe ori nu este asa, si pentru multe persoane ea ramane doar o carte asezata intr-o biblioteca. Pentru a ne da seama cat mult stim defapt din Biblie, acest joc incearca sa acopere toate subiectele din Biblie momentan continand 1500 de intrebari unice din Biblie si in viitor vom incerca extinderea acestui proiect.

Speram ca prin acest joc cunostinta Bibliei sa creasca si oamenii sa cunoasca tot mai mult din Cuvantul Lui Dumnezeu.

Testeaza-ti cunostintele biblice folosind acest joc cu intrebari din Biblie.
Acest joc este sub forma unui quiz crestin structurat pe 30 nivele diferite si fiecare nivel contine 50 de intrebari unice din toate cartile Bibliei.

Fiecare nivel trebuie terminat in proportie de 60% pentru a putea debloca nivelul urmator. Din cele 50 de intrebari primite la fiecare nivel, la 30 de intrebari corecte este deblocat nivelul urmator si se primeste o singura stea, la 40 de intrebari corecte primiti 2 stele, si la 45 de intrebari corecte primiti 3 stele. Stelele sunt folosite pentru a sti cat de bine ati stiut sa raspundeti la un nivel si eventual reluare lui pana stiti toate raspunsurile.

Timpul alocat fiecarei intrebari este de 30 de secunde iar numarul de vieti pentru fiecare runda este de 5 vieti, oferindu-va sansa de a va revizui unele intrebari.
Vom incerca lunar sa publicam nivele aditionale.

Afla mai mult aici – https://itunes.apple.com/us/app/quiz-crestin-intrebari-biblice/id1094691574?mt=8

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: