Ungaria își propune sa restricționeze toate organizațiile ONG finanțate de Soros

soros-foto-daily-express

Traducere AgnusDei

În 2014, Orban a ordonat personal agenției de audit de stat de a sonda fundațiile finanțate de către NORVEGIA și a spus că grupurile societății civile finanțate din străinătate au fost doar acoperiri pentru  „activiștii politici plătiți.”

Membra Uniunii Europene se va folosi de „toate instrumentele de care dispune” pentru a „matura”, ONG-urile finanțate de Soros.

Planurile de acțiune ale Ungariei împotriva tuturor ONG-urilor Finanțate de Soros
de Zoltan Simon

10 ianuarie 2017
Vice-președintele partidului d
e guvernământ Fidesz, se angajează să „mature” ONG-ul.

Premierul Orban, un suporter al lui Trump, a promis să construiască un „stat neliberal
Ungaria intenționează să restrictioneze organizațiile non-guvernamentale legate de miliardarul George Soros, acum că Donald Trump va ocupa Casa Albă, potrivit șefului adjunct al partidului primului-ministru Viktor Orban.

Membra Uniunii Europene se va folosi de „toate instrumentele de care dispune” pentru a „matura”, ONG-urile finanțate de finanțatorul nascut-maghiar, care „serveste interesul capitaliștilor globali și a corectitudinii politice in detrimentul guvernelor naționale,” a declarat marțea trecută reporterilor, Szilard Nemeth, un vicepreședinte de guvernământ al partidului Fidesz. Nimeni nu a răspuns la telefonul de la Open Society Institute din Budapesta, când Bloomberg News a sunat dupa orele de program.

„Simt că există o oportunitate pentru acest lucru, la nivel internațional,” din cauza alegerii lui Trump, a raportat serviciul de știri de stat MTI, că a spus Nemeth. Parlamentarii vor începe sa dezbată un proiect de lege care  va permite autorităților sa audieze pe directorii de ONG-uri, potrivit agendei legislative a Parlamentului.

Orban, primul lider european care să sprijine în mod public campania lui Trump, a ignorat criticile din partea Comisiei Europene și administrației președintelui SUA, Barack Obama de a  construi un auto-intitulat „stat neliberal”, după modelul regimurilor autoritare, inclusiv Rusia, China și Turcia. În 2014, Orban a ordonat personal agenției de audit de stat de a sonda fundațiile finanțate de către Norvegia și a spus că grupurile societății civile finanțate din străinătate au fost doar acoperiri pentru  „activiștii politici plătiți.”

Orban și administrația sa au nominalizat în repetate rânduri ONG-urile susținute de Soros, un susținător al Partidului Democrat din Statele Unite cu o rețea largă de organizații care promovează democrația în țările foste comuniste din Europa de Est.

„Structura de putere”

Trump a acuzat, de asemenea, pe miliardarul in varsta de 86 de ani, de a fi parte dintr-o „structură de putere globală, care este responsabilă pentru deciziile economice care au jefuit clasa noastră muncitoare, a dezbrăcat țara noastră de bogăția sa și a pus banii în buzunarele unei mâini de mari corporații și entități politice”.

Într-o reclamă pre-electorală, el a arătat imagini ale lui Soros, impreuna cu Federal Reserve Chair, Janet Yellen, si directorul Goldman Sachs Group Inc, Lloyd Blankfein, care toți sunt evrei. Anti-Defamation League a criticat reclama pentru ca a atins  „subiecte anti-semite care au fost folosite de multa vreme.”

SURSA – https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-01-10/trump-s-win-prompts-hungarian-call-for-crackdown-on-soros-groups

Citeste si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: