Rugaciune pentru Cristian Vaduva – Am implinit jumatate de secol!

cristian-si-liliana-vaduva

Am implinit jumatate de secol! M-am nascut in data de 14 ianuarie 1967 la 7 seara.(sunt evreu si m-am gandit de mii de ori la aceste date)

Am primit cu multumire si recunostiinta mesajele dvs. care au venit minut cu minut,am simtit din nou ca va pasa de noi si ne sustineti cu dragoste,iubire si rugaciuni.

Multi dintre dvs. stiti ca eu m-am intors la Domnul in anul 2001.Din cei 5 copii,doar unul este intors la Domnul,Cristiana! Am gresit de multe ori in fata copiilor mei,mai ales atunci cand nu-l cunosteam pe Dumnezeu.Mi-am cerut iertare si de la Domnul si de la ei si ma rog in fiecare zi pentru mantuirea lor.Astazi am primit un dar minunat de la cel care a fost cel mai impotrivitor,mai pierdut,mai departe copil,Ligia…

In primii ani ai pocaintei ma insotea in cantare,pe la putinele biserici pe unde mergeam,apoi s-a sfarsit…si cel rau ne-a destramat.Ea este in Germania acum,are 30 de ani si a inceput sa cante din nou in fata calculatorului.Vrea sa iese din stransoare dar nu poate..dar eu stiu ceva, ca pot rugaciunile noastre si poate Domnul!!

Stiu ca voi,ce ce ne iubiti pe noi,o iubiti si pe Ligia si pe ceilalti copii ai nostri si va veti ruga pentru intreaga noastra familie.Fiti rasplatiti de Domnul cu binecuvantari ceresti si pamantesti.

Vaduva Cristian

CITESTE si –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: