LONDRA: Sentinta SUSPENDATA pentru EUGENE – Multumim pentru rugaciuni

Eugene Lukjanenko‎ - PROTEST FRIDAY 8 JUNE CHATHAM MEDWAY Eugene's son Foto Kelvin Lord

Eugene Lukjanenko‎

Multumim lui Dumnezeu pentru ca l-a ajutat pe Eugene Lukjanenko astazi.

eugene-lukjanenko

Tribunalul i-a interzis sa mai faca cazul fiului sau public si dupa ce l-au urmarit si a gasit un numar mic de instante unde Eugene a scris numele fiului sau pe twitter si pe Facebook, l-au amenintat cu 56 de zile de inchisoare.

Prima minune a venit cand 11 persoane s-au prezentat la tribunal ca sa fie alaturi de Eugene. Iar, a doua minune a fost faptul ca judecatorul i-a suspendat sentinta.

Continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze la acest caz. Eugene lupta cu toata puterea, chiar a facut si el greva foamei in lunile recente si este foarte ingrijorat pentru ca vede schimbari in fiul si simte o distantare.

Doamne Dumnezeul nostru, iti multumim ca ai auzit strigatul acestui tata si l-ai ferit de inchisoare. Da-i putere sa lupte in continuare pentru fiul lui si ajuta-ne sa fim un exemplu viu al evangheliei Tale in toate interactiunile noastre cu Eugene.

11 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  ian. 17, 2017 @ 12:38:23

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. dininimapentrutine
  ian. 17, 2017 @ 13:22:05

  Bun si Mare este Domnul!

 3. thetrouth
  ian. 17, 2017 @ 13:37:55

  Nici nu stiu , sa ma bucur sau nu pentru o astfel de sentinta. E cu doua taisuri , unul ; judecatorul stie ca nu are pentru ce sa-l condamne pe Eugene , doi ; dandui o sentinta de arest il pune in situatia de a avea criminal record pozitiv , un motiv pentru care pot sa refuze intoarcerea lui Ju…. alaturi de el. Dar oricum Dumnezeu poate face lucruri marete atunci cand credem cu toate inima si nu incetam sa ne rugam .

  • rodi
   ian. 17, 2017 @ 13:39:48

   minunea totusi este mare, ca Eugene nu a fost inchis, unde nu stiu cum ar fi rezistat inca o asa nedreptate nebuna. I-au luat dreptul sa mai scrie numele fiului lui pe Facebook sau pe twitter? Copilul lui. Vai, in ce lume am ajuns sa traim!

   • thetrouth
    ian. 17, 2017 @ 14:26:57

    Asa e , pblume complet intoarsa pe dos . Cred ca totusi Dumnezeu vrea sa ne invete ceva prin asta … probabil vrea sa ne arate cam care vor fi valorile in viitorul apropiat si ce se va intampla cu cei care vor trece prin necazul cel mare , care va veni peste lumea intreaga. De ar lua aminte toti cei din biserica de azi…

    • rodi
     ian. 17, 2017 @ 15:12:30

     si eu ma tot gandesc la asta, experientele ne pregatesc… pentru ce trebuie sa vina mai de vreme sau mai tarziu… Cel mai important lucru care ne invata aceste experiente dureroase este faptul ca suntem fara putere personala in aceasta lupta, indiferent cati bani am avea sau ce pozitie sociala sau guvernamentala. Ne invatam ca ne putem bizui doar pe Dumnezeu si asta invatandu-ne sa ne tocim genunchii in rugaciune si postind pentru cauzele noastre. Nimic nu ne invata aceste lucruri mai repede decat persecutia si persecutia deja e aici. Azi e in Orientul Mijlociu, in Africa si in unele tari asiatice, dar in curand (din motive demografice ale imigrarii) va fi peste tot… Dar si Dumnezeu va fi cu noi, in El nadajduim.

     • thetrouth
      ian. 17, 2017 @ 15:19:11

      Am experimentat un lucru saptamana trecuta , am facut un apel pe facebook sa distribuim postarea lui Eugene cat mai multi sa fie cazul cat mai publicizat (la dorinta lui Eugene) cati credeti ca au facuto? Doi trei din peste 500 cati am pe facebook , restul nimic … credeti ca la rugaciune cati sa fi raspuns , daca doar sa apese like si share le-a fost tare greu … ce sa mai vb de post pentru bietul om .

      • rodi
       ian. 17, 2017 @ 15:29:22

       asa este. Si noi detectam o obosire generala si chiar stiu cateva instante in care cateva persoane s-au retras de pe FB. Ultimul an a fost intens si multi au obosit. Dar, multumim lui Dumnezeu ca macar mai sunt cativa care sunt oameni rugativi si nu pot sa-si astupe urechile sau ochii la nedreptatile acestea si la strigatele parintilor. E si greu ca nu avem un lider care sa conduca initiativa, deocamdata. Dar ne rugam ca Dumnezeu sa ridice un om care sa fie lider si sa fim mai putin rasfirati in eforturile noastre. Sa ne ajute Dumnezeu la ridicarea acestui lider si sa ne dea puteri noi in slujire!

 4. octavpelin
  ian. 18, 2017 @ 02:10:46

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: