Incepe EXODUL in NORVEGIA ???

Vegheaţi dar în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla…Luca 21 Dumnezeu sa insoteasca toate familiile care au nevoie sa scape de regimul norvegian cu copiii lor. El sa-i calauzeasca pe drumul lor spre siguranta!

Va incepe un exod în Norvegia?

Canalul norvegian de televiziune TV2, raportează, chiar acum, că multe familii fug sau intenționează să fugă Norvegia, care este cunoscută acum ca fiind o țară in care nu sunt condiții de siguranță pentru copii și familiile lor.

Steven Bennett

4 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  ian. 21, 2017 @ 18:07:32

  Foare bine, romanii sa se intoarca acasa sa construiasca tara, nu s-o lase pe mina tilharilor (fosti) comunisti. Tara are nevoie de voi.

 2. Pink
  ian. 22, 2017 @ 06:01:28

  Aici nu mai traiesc de mult oameni, sunt conditii de lumea a treia si nicio oportunitate de a face nimic, nu au la ce sa se intoarca, doar daca sunt inconstienti si/sau sinucigasi.

 3. Alex
  ian. 22, 2017 @ 07:06:13

  Pe mine ca si parinte ma incearca o intrebare. Cum se poate ca unele tari nordice dar si o tara ca si America, sa nu iai atitudine dupa ce niste oameni au studiat ca copii luati in plasament duc mai rau decat in familia lor, chiar cu probleme fiind?
  M-am uitat si am gasit chiar din Norvegia, a fost niste oameni care au urmarit din anul 1990- 2001 pe copi care era dati in plasament, rezultatul este ca majoritatea acestori copii ajung deligventi. Am gasit un alt articol, unde persoana a scris chiar o carte despre sistemul acesta *miserabil* (am folosit cu indulgenta acest cuvant) unde chiar el era implicat in adoptarea copiilor asa zise orfani. Aceasta persoana a fost si este un OM cu o mare, dupa ce si-a dat seama ca toata acesta poveste cu ocrotirea copiilor orfani este o minciuna, a ales o alta cale. Este un articol foarte interesant pentru toti oamenii. http://medicalkidnap.com/2015/05/21/former-foster-parent-exposes-how-cps-kidnaps-kids-away-from-good-homes-puts-them-on-drugs/

  • rodi
   ian. 22, 2017 @ 12:27:45

   nu cred ca avem un raspuns pentru intrebarea dvs. decat atat: Fiecare tara are problemele ei si lipsa de interes, probabil si din cauza lipsei de timp, face ca tarile mentionate de dvs. sa se uite in ‘ograda lor’ si sa nu ii intereseze de problemele altor tari. De zeci de ani, mor copii cu sutele de mii prin Africa si natiunile se informeaza, studiaza, discuta, dar PUTINI sunt cei ce fac ceva sa ajute. Intre noi, intre crestini, probabil ca nu e mare diferenta, numai ca anul trecut a devenit ceva PERSONAL pentru noi, cand am aflat ca NORVEGIA chiar a furat copiii romanilor nevinovati si am actionat. Dar si aici interesul a scazut si greu ne mai adunam ca sa actionam ca si inainte, tot din lipsa interesului. Repede am obosit in lupta si gem alti multi parinti si copii de romani si nu numai sub aceasta povara insuportabila.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: