Israelul vorbește despre RĂZBOI: Scânteia care poate APRINDE zona

FOTO Breaking Israel News

FOTO Breaking Israel News

Apelurile la anexarea integrală sau parţială de către Israel a Cisiordaniei riscă să distrugă perspectivele de pace în regiune, a atras atenţia marţi emisarul special al ONU pentru Orientul Mijlociu, relatează AFP.

Membri ai cabinetului israelian au cerut anexarea unor teritorii din Cisiordania considerate ca posibile părţi ale viitorului stat palestinian, iar ambasadorul desemnat al SUA în Israel, David Friedman, a afirmat că susţine o asemenea propunere.

Emisarul special al Naţiunilor Unite, Nikolai Mladenov, a avertizat însă Consiliul de Securitate, reunit pentru prima dată după adoptarea unei controversate rezoluţii care cere Israelului să pună capăt colonizării.

„După vot, emoţiile de pe teren au fost foarte puternice”, a spus el. „Au existat apeluri la anexarea anumitor părţi sau chiar a întregii ‘Zone C'”, care acoperă aproape 60% din Cisiordania, a insistat diplomatul bulgar. „Poziţii atât de tranşante riscă să distrugă perspectivele de pace”, a adăugat emisarul special. Afla mai mult – http://www.stiripesurse.ro/

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  ian. 22, 2017 @ 02:10:47

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. thetrouth
  ian. 22, 2017 @ 19:06:48

  Asa , dupa vot au fost emotii puternice , de 50 de ani din ’67 se joaca cu emotiile evreilor si au dat sute de rezolutii impotriva lor , nu am vazut o singura apreciere din partea UN , dimpotriva au ajutat teroristi ca hamas si hesbolah sa se inarmeze si sa se antreneze chiar in bazele lor , UN.Cred ca a cam sosit timpul sa dea voie lui Israel sa decida singur si sa isi apere interesul national . Unde in alta parte pot trai , in Europa sunt atacati si izgoniti , in Asia la fel , antisemitism peste tot , amenintari din toate partile si tot ei sunt invinuiti , boicotati si loviti de toata asa numita democratie a vestului . Unii mai cu perdea , altii fatis toti au dus o lupta apriga contra lui Israel, au dat pamant pt pace curent apa utilitati numai sa traiasca in liniste si au primit rachete si intifade . Cred ca e destul si pentru ei , si in fata lui Dumnezeu. Si mai mult ca toate e dreptul lor dat de Dumnezeu prin legamant , sa traiasca in Canaan si e vremea sa isi primeasca ce e al lor.

  • rodi
   ian. 22, 2017 @ 21:04:33

   am citit ca administratia Trump a spus ca pacea poate fi negociata doar intre Israel si Palestina, dar, a spus Trump, SUA va fi alaturi de Israel in sprijin si ajutor ca sa reuseasca negocierile. Mai clar si raspicat nu se poate zice!

   • thetrouth
    ian. 22, 2017 @ 21:19:43

    Israel a declarat de mai multe ori prin vocea a diferiti lideri , ca daca palestinienii doresc pace cu adevarat , de maine vor avea pace . Numai ca ei nu si-au dorit si nici nu doresc asta , de fapt pt provocare si rebeliune a fost infiintata miscarea palestiniana , ei nu sunt un neam ci o adunatura din popoarele arabe . E adevarat ca printre ei sunt si fostii edomiti , moabiti si amoniti , dar acestia cu precadere in Iordania de azi .Oricum ar fi perioada asta de 4 ani cu Trump multi o vad ca si petioada de timp in care Israrl va avea multa libertate de rezidire si consolidare. Ba chiar unii vad si reconstruirea templului posibila.

    • rodi
     ian. 22, 2017 @ 21:28:03

     Da, am observat pe FB ca, la caceste postari, sunt multi frati ingrijorati de faptul ca s-ar putea zidi Templul. Daca se va zidi este pentru ca Dumnezeu va hotari ca a venit vremea si pentru noi asta inseamna un event binecucantat, apropierea de intalnirea cu Cel care ne-a daruit mantuirea in dar! Cum zic americanii „our blessed hope”!

     • thetrouth
      ian. 22, 2017 @ 21:50:45

      Asa este , si pt mine zidirea Templului este de o insemnatate deosebita si pt Israel si pentru noi biserica .Pt mine personal este o bucurie sa vad Templul construinduse . Cu cat inverzeste si infrunzeste smochinul mai repede cu atat mai bine pentru noi .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: