Cele 6 promisiuni ale lui Trump despre avort, căsătorie și libertatea conștiinței

FOTO FOX NEWS FB

FOTO FOX NEWS FB

În campania electorală Donald Trump a făcut câteva promisiuni importante pe temele avortului, căsătoriei și libertății de conștiință.

  1. Trump a promis că va numi la Curtea Supremă judecători care să fie pro-viață. În prezent, în urma decesului lui Antonin Scalia, în februarie 2016, este un loc liber de judecător la curtea Supremă.
  2. Trump a promis că va sista finanțarea Planned Parenthood
  3. Trump a promis creștinilor că pot să „aibă încredere” în el că va apăra „căsătoria tradițională”
  4. Trump a promis respectarea libertății religioase
  5. Trump a promis abrogarea amendamentului Johnson

Amendamentul Johnson din 1954 le interzice asociațiilor și cultelor care beneficiază de reduceri/scutiri ale impozitelor să se implice în „activități politice”.

În 9 septembrie 2016, în discursul de la Value Voters Summit, Trump a declarat: „Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să le dăm bisericile noastre vocea înapoi. Le-a fost luată. Acest amendament Johnson a oprit pastori și celelalte persoane de acest fel să își expună opinia de la amvoanele lor. În cazul în care doresc să vorbească despre creștinism, dacă vor să predice, dacă vor să vorbească despre politică, ei nu pot să facă acest lucru. În cazul în care doresc să o facă, ei riscă enorm să piardă statutul de scutire de taxe. Toți liderii religioși ar trebui să fie liberi să își exprime gândurile și sentimentele cu privire la problemele religioase. Și voi abroga amendamentul Johnson ales dacă voi fi ales președintele dumneavoastră, vă promit. Este foarte important.”

Afla mai mult aici – http://stiripentruviata.ro/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: