Dragnea îi declară RĂZBOI lui Soros: Acest om și fundațiile lui au finanțat răul în România!

Președintele PSD Liviu Dragnea a recunoscut, marți seară, într-o ediție specială Sinteză Zilei, realizată de Mihai Gadea, că are o problemă cu George Soros.

Astfel, Liviu Dragnea a vorbit pe tema ONG-urilor din România care primesc și finanțare de la bugetul de stat pentru că sunt declarate de utilitate publică și au ajuns să primească bani și de la miliardarul George Soros.

La Antena 3, Dragnea a fost întrebat de Mihai Gâdea ce are de gând să facă guvernul cu aceste organizații. Șeful Camerei Deputaților a spus că activitatea  acestora trebuie controlată strict de Guvern pentru a se vedea cum și în ce scop au fost cheltuiți banii dați de stat. Ăn acest context, Dragnea a vorbit și despre miliardarul Soros.

Afla mai mult – http://www.activenews.ro

FOTOS – Dragnea –The Romania Journal Soros – Katehon

6 comentarii (+add yours?)

 1. moreconnection
  ian. 24, 2017 @ 20:33:41

  In sfirsit ca cineva se trezeste. Ce amestec si interes are acest batrin viclean in Romania? Trebuie controlat si presedintele ce implicatie are cu acest individ -sol al satanei. Dumnezeu sa binewcuvinteze Romania si sa-i scape de politica lui Soros si finatarile cu interes a Norvegiei. Cind se va stopa invatatura Barnevet in Romania?
  Taiati toate legaturile satanice daca doriti ca Dumnezeu sa binecuvinteze Romania.

 2. SILVIA
  ian. 25, 2017 @ 01:20:49

  Domnul sa fie slavit !

 3. mos craciun
  ian. 25, 2017 @ 08:07:23

  scarbos ca luati de bun tot ce zice condamntul ala, Sa va fie rusine ! Daca stiti ce e aia…

  • rodi
   ian. 25, 2017 @ 10:47:54

   vrem, nu vrem, acest om conduce tara. Poate daca furia s-ar fi exprimat prin vot, aveam pe altcineva in frunte. Dar multi vorbesc si nu voteaza.

 4. octavpelin
  ian. 25, 2017 @ 08:09:44

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 5. Trackback: România: Trei televiziuni au fost AMENDATE DRASTIC de CNA pentru că l-au vorbit de rău pe George Soroș în emisiuni | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: