Baby Ishaan, răpit de Barnevernet…

baby-ishaan

 Mulți prieteni de-ai mei participă la bisericile din Oslo și de jur imprejurul  țării și mulți si-au intrebat păstorii / liderii – de ce tăcerea? Raspunsul dat de multe ori a fost că din cauza fricii de a nu-și  pierde proprii copii dacă vorbesc

TRAD. AGNUS DEI

Steven Bennett:

Sistemul de Protecție a Copilului din Norvegia, Barnevernet a răpit pe Ishaan, un copil în vârstă de patru săptămâni

de la o mamă tânără evreică americană și un tată tânăr din Nepal, Satish Ligal, care a trăit în Norvegia pe o viză de student,  studiind creștinismul.

Ishaan, cunoscut în familie ca un „dar de la Dumnezeu”, s-a născut la 15 noiembrie 2016 pentru o familie nepaleză-americană foarte mândră.

Patru săptămâni mai târziu Ishaan a fost confiscat în mod ilegal de către Sistemul de Protecție a Copilului din Norvegia, Barnevernet.

Motivul dat pentru luarea lui Ishaan este că tânăra mama este bipolară și suferă de depresie postpartum, aceasta din urmă, fiind o manifestare foarte frecventă la mame dupa ce au dat naștere copiilor lor.

De asemenea, această familie a fost asaltată și bruscată, la fel ca multe altele din Norvegia, din cauza credinței lor creștine, într-o tară Norvegia, care pretinde a fi un exemplu de toleranță și includere pe care restul lumii să-l urmeze.

Întotdeauna m-am întrebat de ce biserica penticostală, de exemplu, nu vine-n apărarea familiilor creștine persecutațe din Norvegia. Am primit răspunsul prin cursul anului trecut.

Mulți prieteni de-ai mei participă la bisericile din Oslo și de jur imprejurul  țării și mulți si-au intrebat păstorii / liderii – de ce tăcerea?

Raspunsul dat de multe ori a fost că din cauza fricii de a nu-și  pierde proprii copii dacă vorbesc și /sau pentru a nu fi indirect responsabili pentru o familie din adunarea lor sa-si piardă copiii din motive banale. Pentru mine acesta a fost un lucru foarte șocant și încă este.

Când se va opri acest comportament abuziv sistematic? Privind la cazuri anterioare, Barnevernet nu admite niciodată  si nu ia nici o formă de responsabilitate pentru crimele lor. Fiecare departament din cadrul sistemului norvegian se acoperă unul pe celălalt, lucrand împreună în ceea ce ar putea fi considerat ca unul dintre cele mai corupte  și nedemocratice sisteme, în lumea civilizată modernă. Nu e de mirare, ca norvegienii și restul lumii încep să se ridice impotriva acestui comportament animalic.

ENGLISH

Norway’s Child Welfare System, Barnevernet abducted Ishaan, a four week old baby from a young American Jewish mother and a young Nepalese father, Satish Ligal, who lived in Norway on a student visa studying Christianity.

Ishaan, known in the family as a „gift from God” was born on November 15, 2016 to a very proud Nepali-American family.

Four weeks later Ishaan was unlawfully seized by Norway’s Child Welfare System, Barnevernet.

The reason given for taking Ishaan is the young mother is bi-polar and suffers from post-partum depression, the latter, a very common manifestation in mothers after they deliver their babies.

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: