Ben Carson este confirmat de Comisia din Senat

TRAD. AGNUS DEI

Comisia Senatului pentru Afaceri Bancare, Locuințe și Dezvoltare Urbana, a aprobat, în unanimitate, pe Ben Carson, nominalizat de președintele Donald Trump pentru funcția de Secretar al Departamentului.

Fostul candidat prezidențial republican și neurochirurgul cerebrar va conduce Departamentul de Locuințe și Dezvoltare Urbană, o agenție cu 8.300 de angajați și un buget de aproximativ 47 de miliarde de dolari. Nominalizarea lui merge acum pentru un plin vot al Senatului unde aprobarea lui este ca și sigură.

Președintele comisiei Michael Crapo din Idaho, l-a lăudat pe Carson și cariera sa impresionantă, spunând ca HUD „va beneficia de a avea un secretar cu o perspectivă diferită și o experientă personală diversă.”

Democratul Sherrod Brown a spus că a avut unele rezerve de al confirma, dar a salutat promisiunile lui Carson de a aborda riscurile de plumb în locuințele publice.

The Senate Banking, Housing and Urban Affairs Committee has unanimously approved President Donald Trump’s nominee for housing secretary, Ben Carson.The former Republican presidential candidate and celebrated neurosurgeon would lead the Department of Housing and Urban Development, a sprawling agency with 8,300 employees and a budget of about $47 billion. His nomination now heads to the full Senate.

Committee Chairman Michael Crapo of Idaho praised Carson and his impressive career, saying HUD „will benefit from having a secretary with a different perspective and a diverse background.”

SURSA – http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/ct-senate-panel-approves-trump-nominees-20170124-story.html

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    ian. 25, 2017 @ 08:01:57

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: