Lovitură pentru Planned Parenthood. Camera Reprezentanților votează pentru SISTAREA permanentă a finanțării publice pentru avort în SUA

4b1ce-showdown-at-congress-corral-as-gun-control-debate-begins_si

Camera Reprezentanților din Congresul SUA a votat luni pentru retragerea finanțării publice acordate gigantului federal de servicii de avort Planned Parenthood. Astfel, se interzice, de acum inainte, ca din banii contribuabililor americani să fie finanțate avorturi prin Medicaid. Avorturile nu vor mai fi decontate din bani publici prin asigurările de sănătate standard oferite de stat pentru cei care nu își permit asigurări private, dar nici pentru anumite categorii de asigurări de sănătate private.

Practic, actul legislativ permanentizează o legislație deja existentă, dar care trebuia reînnoită anual, care își propunea să facă mai transparentă finanțarea serviciilor de avort în SUA, deoarece majoritatea americanilor nu sunt de acord să plătească pentru ele, scrie stiripentruviata.ro. Actul legislativ mai trebuie aprobat de Senatul SUA, unde majoritari sunt tot republicanii si a căror viziune pro-viață este binecunoscută.

Cea mai mare rețea de servicii de avort din SUA, Planned Parenthood, finanțată din bani publici (circa 500 milioane USD anual), a fost implicată recent într-un mare scandal de trafic ilegal cu organe de copii avortați în al doilea și al treilea trimestru de sarcină.
Afla mai mult – http://www.activenews.ro/

Urmeaza sa se voteze si in Senat pentru adoptarea legii:

Dezbaterile din Senat au oferit prilejul unor afirmații memorabile din partea unor reprezentanți republicani.

Astfel, Chris Smith, reprezentantul republican al statului New Jersey, a deplâns faptul că nu se discută deloc despre umanitatea copiilor nenăscuți:

Îi tratăm ca pe niște tumori sau negi ce trebuie excizați.

Martha Roby, reprezentanta statului Alabama, a afirmat:

Singura voce care nu s-a auzit astăzi aici a fost cea a copilului.

Iar reprezentantul de Arizona Trent Franks, cunoscut pentru poziția sa pro-viață, a spus:

Adevărata întrebare care se ridică este dacă avortul ucide un copil. Dacă este așa, atunci este cel mai mare genocid din istoria umanității.

Afla mai mult – https://stiripentruviata.ro/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: