Schimbați-vă părerile cu privire la sex, sau vă închidem!

gay-protest-christian-persecution

Într-un articol postat pe Lifesitenews.com, Jonathon Van Maren, directorul de comunicare al Centrului Canadian pentru Reforma Bioetică, scriitor și orator pro-viață, face recenzia unei cărți de Mary Eberstadt, „It’s Dangerous to Believe”, ce tratează problema persecuției creștinilor și consecințelor acesteia. CULTURA VIETII.ro  recomandă această expunere succintă a ideilor autoarei.

În crezul progresiștilor seculari, totul se învârte în jurul sexului. Creștinii pot crede, fără controversă, că furtul, crima (cu excepțiile avortului și eutanasiei [referitor la care creștinii tradiționaliști și cei progresiști au opinii împărțite – n.t.]), minciuna și înjuratul sunt rele. Dacă sexul intră în scenă, însă, atunci brusc, totul se schimbă. Pentru acest motiv, progresiștii seculari sunt dispuși să facă rău unor mii, dacă nu sute de mii, de bărbați, femei și copii aflați în nevoie pentru a crea prejudicii organizațiilor caritabile creștine care nu sunt de acord cu ei că doi bărbați ar avea dreptul de a crește un copil doar pentru că își doresc acest lucru. Eberstadt relatează observația unui lucrător deznădăjduit din domeniul adopțiilor, aceea că, după ce sistemele catolice de dare în plasament și de adopție vor fi „eradicate de pe fața pământului de procese judiciare”, cine va mai avea grijă de copii? Vânătorii progresiști de erezii, desigur, își vor fi purtat deja torțele și furcile la următoarea organizație caritabilă „vinovată” și vor fi început din nou să țipe strident. Mesajul pentru organizațiile caritabile creștine, lăudate timp de decenii chiar și de forțele seculare pentru munca excepțională în favoarea copiilor nevoiași și pentru misiunea de slujire a săracilor, este simplu: Schimbați-vă părerile cu privire la sex, sau vă închidem. Așa cum vedem în cazul avortului și al atâtor altor „precepte sacre” seculare, copiii pot întotdeauna să fie sacrificați în numele sexului.

Merită menționat, și Eberstadt face acest lucru, că aceasta nu este o chestiune teoretică. Oameni reali și copii reali sunt dureros răniți de acest război împotriva organizațiilor caritabile creștine, purtat de fanatici care mai degrabă le-ar refuza oamenilor servicii salvatoare de viață, decât să accepte să fie în dezacord în privința credințelor morale. În cazul în care creștinii vor fi forțați să abandoneze activitățile caritabile, mare parte din sistemul de caritate va imploda, în special pe seama faptului că persoanele religioase au o probabilitate cu mult mai mare de a face donații caritabile, decât persoanele cu vederi seculare. De exemplu, oamenii care se roagă în fiecare zi au o probabilitate de 30% mai mare de a dona unei organizații caritabile decât cei care nu se roagă, oamenii care își dedică timpul unei vieți spirituale au o probabilitate cu 42% mai mare de a dona unei organizații caritabile decât cei care nu fac acest lucru și, interesant, „persoanele care declară că credințele nu contează atât timp cât ești un om bun au o probabilitate drastic redusă de a face donații caritabile (69% comparativ cu 86%) și voluntariat (32% comparativ cu 51%) față de persoanele care consideră credințele a fi importante”. Capitolul în care Eberstadt detaliază atacul asupra organizațiilor caritabile creștine, intitulat „Inchizitorii față cu bunele lucrări”, face el singur să merite lectura acestei cărți.

Există, totuși, semne că publicul începe să se sature de vânătorile de vrăjitoare. La urma urmelor, progresiștii seculari încep să își consume propriii membri, ca un șarpe ce se îneacă cu propria coadă. Profesori universitari perfect progresiști precum simbolul feminismului, Germaine Greer, se trezesc în vizorul protestatarilor, care îi acuză de „transfobie”, iar administratorii universităților se trezesc că sunt vizați sau concediați pentru infracțiuni a căror existență o ignorau până la lansarea acuzațiilor. Securea toleranței se agită, și multă lume află rapid că credința creștină include iertarea, pe când progresismul, nu.

Afla mai mult aici – http://www.culturavietii.ro/2017/01/23/stanga-face-rau-oameni-vanatoarea-de-vrajitoare-progresism/

4 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  ian. 25, 2017 @ 15:15:29

  Dumnezeu sa ne dea putere ca indiferent de presiuni sa nu cedam ci sa continuam sa predicam adevarul Scripturii

 2. Dorian C
  ian. 25, 2017 @ 22:18:09

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 3. octavpelin
  ian. 26, 2017 @ 01:31:06

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: