Trump: Moștenirea noastră creștină va fi prețuită

FOTO CNN

FOTO CNN

Trump: „Cred că pot să aibă încredere în mine [creștinii]. 
În campania electorală Donald Trump a făcut câteva promisiuni importante pe temele avortului, căsătoriei și libertății de conștiință.
Trump a promis că va numi la Curtea Supremă judecători care să fie pro-viață. În prezent, în urma decesului lui Antonin Scalia, în februarie 2016, este un loc liber de judecător la curtea Supremă, potrivit Știri pentru Viață.
Când a fost întrebat la ultima dezbatere prezidențială dacă dorește să fie rejudecat de către Curtea Supremă verdictul din decizia Roe v. Wade din 22 ianuarie 1973, prin care a fost legalizat avortul la cerere la nivel federal, Trump a răspuns că aceasta se va întâmpla „automat” pentru că va numi judecători pro-viață. Practic anularea deciziei din 1973 nu interzice avortul, ci lasă fiecare stat să își decidă legislația în privința avortului.
Trump a promis creștinilor că pot să „aibă încredere” în el că va apăra „căsătoria tradițională”
În 2015, prin decizia în cazul Obergefell vs. Hodges, Curtea Supremă a anulat la nivel federal legislațiile statelor în privința căsătoriei homosexuale, impunând acceptarea ei indiferent de cosntituția și legile statelor.
Când a fost întrebat pe 2 februarie 2016 într-un interviu la CBN despre faptul că a fost numit „cel mai pro-homosexualitate candidat republican”, Trump a replicat: „Cred că pot să aibă încredere în mine [creștinii]. Ei pot să aibă încredere în mine legat de căsătoria tradițională. Sunt foarte mult în favoarea ideii ca decizia să meargă la state și să lăsăm statele să decidă. [Decizia Curții Supreme] a fost o decizie șocantă pentru dumneavoastră și pentru mine și pentru mulți alți oameni”.
Afla mai mult – http://www.activenews.ro/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari