Viorel Iuga – Pedofilii, alături de toţi ceilalţi care profită de copii, sunt monştri!

barnevernet

„Sunt un pedofil, un monstru!”

Am citit recent un articol intitulat: „Sunt un pedofil, nu un monstru.” Mi-am dat seama imediat că în titlul acestui articol s-a strecurat un „nu”, exact unde nu trebuia. Articolul, pentru a oferi informaţie corectă, trebuia să sune aşa cum l-am intitulat eu: „Sunt un pedofil, un monstru!”

Indiferent cât de neplăcut sună, ne place să recunoaştem sau nu, orice pedofil este un monstru.
Din punct de vedere biblic, relaţia sexuală este legitimă doar în legământul căsătoriei, adică în relaţia ce rezultă din unirea liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Aceştia trebuie să fie maturi şi decişi să îşi împlinească bine şi în mod permanent rolurile decise de Creator. Relaţia sexuală cu un copil nu poate fi consumată în cadrul căsătoriei şi nu este normală.

Pedofilii, indiferent cine sunt, reprezintă un pericol social deoarece toţi sunt nişte „hoţi, profitori şi criminali”. Ei fură curăţia trupului şi a sufletului unor copii. Ei profită de nevoi şi de naivitate pentru a ciopârţi trupul şi sufletul unor fiinţe care nu au maturitatea şi puterea să spună nu ofertelor otrăvitoare, împachetate în ambalaje atractiv. Ei ucid conştiinţa celor care nu au suficientă informaţie şi nici maturitatea dea a decide înţelept.
Pedofilii, alături de toţi ceilalţi care profită de copii, sunt monştri! Copiii trebuie avertizaţi şi învăţaţi să se ţină departe de ei. În schimb noi, adulţii, trebuie să ne gândim la sufletul pedofililor, să ne rugăm pentru ei şi să le prezentăm Evanghelia. Din fericire, Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu a venit, a murit şi a înviat şi pentru ei. Dacă un pedofil este gata să creadă Evanghelia, să se pocăiască, să creadă în jerfta Domnului Isus Cristos, chiar dacă va continua să suporte rigorile legii, se va bucura de iertare, transformare, normalitate, sfinţire şi glorificare.

Iuga Viorel

Articolul din CULTURA VIETII,  la care se refera Viorel Iuga –

VIDEO „Sunt un pedofil, nu un monstru!” Cum promovează Stânga pedofilia

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: