Mama unei fetiţe, Abigail, vă mulţumeşte!

abigail-mocan

O orădeancă transmite mulţumiri la 219 oameni care au donat sânge pentru fetiţa ei.

În urma articolului publicat de Bihon.ro și Jurnal bihorean, orădenii s-au mobilizat exemplar.

„Sunt mama fetiței. Vreau să vă mulțumesc mult pentru că ați fost alături de noi. Mulțumim pentru mobilizare! În săptămâna respectivă au fost 219 donatori… Mi s-a comunicat că a fost o mobilizare fără precedent pentru un singur caz”, a transmis o orădeancă, a cărei fetiţă e bolnavă de leucemie şi avea nevoie la începutul lunii de sânge.

dumnezeu-este-cu-tine-abigailPe micuţă o cheamă Abigail Mocan și are doar 6 ani. O păpușă de fetiță, care din decembrie a început să acuze dureri de spate și de șold. A făcut gimnastică medicală, dar de curând i-au apărut niște pete pe corp, ca vânătăile. La sfârşitul lunii decembrie a ajuns la spital pentru analize. Vineri, 30 decembrie 2016, părinții au primit rezultatul – leucemie.

Forma bolii e serioasă și micuța este în grija fostului ministru al Sănătății, dr. Ritli Ladislau. Acesta, împreună cu dr. Gabriela Miculschi, sunt renumiți în țară, alături de colegii lor de la Timișoara, pentru rezultatele extraordinare din ultimii 20 de ani în tratarea cancerelor și a afecțiunilor hematologice la copii. Mulți copii vindecați de acești medici sunt deja adulți și le sunt recunoscători toată viața.

Acum, Abigail a început tratamentul de specialitate cu citostatice.

SURSA – http://www.bihon.ro/

Citeste si –

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  ian. 27, 2017 @ 09:27:30

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. ana
  ian. 27, 2017 @ 10:48:21

  Ma rog in fiecare zii, pt acest ingeras.Domnul Dumnezeu, care e YEHOVA RAFFA sa declare vindecare peste trupusorul ei,ca ea cand va creste, sa poata marturisii lucrarile mari si minunate ale Domnului. IUBITA MAMICA, INTARESTE -TE SI IMBARBATEAZA TE ,nu sunteti singuri.Prin Domnul ISUS Hristos ,aveti biruinta deplina,amin

 3. octavpelin
  ian. 28, 2017 @ 01:50:10

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: